Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Σάλος με την πρώτη ανάρτηση μετά το ξαφνικό κόψιμο από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Τι είπε η Μπέσσυ για αυτό που συνέβη;

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση ανάμεσα στην Πέμυ Ζούνη και την Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες έχουν βρεθεί στα δικαστήρια μετά τις κατηγορίες της ηθοποιούς προς την σκηνοθέτη. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Alpha: Το βέτο που άσκησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς για επιτυχημένη σειρά!

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και η συνέντευξη θα προβαλλόταν το βράδυ της Τετάρτης.

Ωστόσο, τα πλάνα άλλαξαν και η παρουσία της ίδια “κόπηκε” με αποτέλεσμα να προβληθεί η συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Πιθανό ενδεχόμενο είναι η Πέμυ Ζούνη να παρέμβαση μέσω δικηγόρων ώστε να μην βγει στον αέρα η συγκεκριμένη συνέντευξη.

Δείτε ακόμη: Άννα Μπαζάν - GNTM: Mας δείχνει το ορφανοτροφείο που την «γλίτωσε» από τα αδίστακτα χέρια του πατέρα της! Φοβερή εξομολόγηση! (Βίντεο)

Η Μπέσσυ Γιαννμοπούλου από την δική της πλευρά έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από αυτό το σκηνικό στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebοοκ.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα.
Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, αλλά μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα , Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους.
Δεν μπόρεσαν όμως...».