Survivor διαρροή 3/2: Ποιος κερδίζει την ασυλία; Τελικό spoiler!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Πιστεύουμε όλοι όσοι παρακολουθείτε το Youweekly.gr έχετε καταλάβει ότι αφήνουμε όλους τους άλλους να εκτίθενται όλη μέρα με διαρροές και spoiler της πλάκας για το survivor και ερχόμαστε στο παρά πέντε του παιχνιδιού να ενημερώσουμε τον κόσμο σωστά για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Έτσι έγινε άλλωστε και εχθές έτσι θα γίνει και σήμερα. Πάντα φυσικά τα λάθη είναι στο πρόγραμμα αλλά αυτό θα συμβεί στο Youweekly.gr μόνο από εσκεμμένη παραπληροφόρηση και από τίποτα άλλο!!!Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Χαμός με τα νούμερα του Survivor, πάρτι στα άλλα κανάλια! Τρέμουν τα social media...

Δείτε (εδώ)πως μεγάλα site εχθές ξεφτιλίστηκαν κυριολεκτικά με ψεύτικες διαρροές!!!

Θυμίζουμε τι έγινε χθες στην πρεμιέρα του survivor. Το παιχνίδι γίνεται πλέον ανάμεσα σε Έλληνες παίκτες και Τούρκους. Και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά με το καλημέρα σας στο στίβος μάχης του survivor στον Άγιο Δομίνικο αλλά η ελληνική ομάδα στάθηκε άτυχη!

Το πρώτο λοιπόν παιχνίδι στο survivor ήτανε για την άνεση των ομάδων. Ήταν ομαδικό και μετά έγινε ατομικό. Εκεί η ελληνική ομάδα τα βρήκε λίγο σκούρα και έχασε με 12-9!

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Μας έβαλαν κομπάρσους των Τούρκων! Παίζουν με την περηφάνια μας και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Έτσι το μεγάλο έπαθλο για την δημιουργία της καλύβας πήγε στην τουρκική ομάδα αποτέλεσμα οι Έλληνες παίκτες για δύο τουλάχιστον μέρες να κοιμούνται στην παραλία εκτός καλύβας.

Το ηθικό της ομάδας των Ελλήνων ήταν ακμαίο και δεν φάνηκε να πέφτει από την πρώτη ήττα!

Τα πράγματα στην παραλία φαίνεται να πηγαίνουν καλά όλοι προσπαθούν να βολευτούν και προσπαθούν φυσικά να φτιάξουν τις απαραίτητες κατασκευές που θα τους κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Τώρα πόσο ευκολότερη μπορεί να γίνει η ζωή όταν οι προμήθειες για τους χαμένους είναι οι μισές από πέρσι,αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση Survivor - Ελλάδα Τουρκία: Τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα! Έσκισε ή απογοήτευσε;

Μετά λοιπόν από το πρώτο αγώνισμα και το έπαθλο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι θα ακολουθούσε αγώνας ασυλίας!

Στο αγώνισμα λοιπόν για την ασυλία οι αλλαγές του φετινού survivor έφεραν τα πάνω κάτω. Πλέον η ασυλία δεν θα κερδίζεται με ένα αγώνισμα αλλά με δύο και αν οι δυο ομάδες πάρουν από μια νίκη τότε έρχεται ξαφνικός θάνατος με ένα τελευταίο αγώνισμα!

Στο πρώτο λοιπόν παιχνίδια για την ασυλία η ελληνική ομάδα δεν τα κατάφερε ξανά και οι Τούρκοι κέρδισαν με τελικό σκορ 10-6. Η ελληνική ομάδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς αν θα έχανε και το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας ένας από τους Έλληνες παίκτες θα έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα.

Δείτε ακόμη: «Survivor Ελλάδα - Τουρκία»: Ξέφυγαν οι Τούρκοι! Πανηγύρισαν με Κεμάλ Ατατούρκ και καταστροφή της Σμύρνης!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΣΥΛΙΑ;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής το σημερινό παιχνίδι ασυλίας κερδίζουν και αυτό οι Τούρκοι. Άρα δεν πάμε για τρίτο παιχνιδι.
Σε λίγο θα έχετε ενημερώσει για το σκορ αλλά και τους 3 προτεινόμενους Έλληνες ! Μόνο στο youweekly.gr μην το ξεχνάτε αν δεν θέλετε να τρώτε ότι βλακείες σας σερβίρουν!!!

Πάντως για όποιον θέλει καλό είναι να διαβάσει 2 άρθρα που γράφτηκαν σήμερα για τα νούμερα τηλεθέασης του survivor αλλά και μια ανάλυση του παιχνιδιού με βάση την ελληνική ομάδα.
Μπείτε στο vandasblog στο Youweekly.gr και θα καταλάβετε!!!

TAGS