Ελένη Μενεγάκη: “Φωτιά” στο κανάλι του Alpha!

Τι συνέβη;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αλήθεια ότι βάζει πολλές φωτιές.

Παρά την ηλικία της η γυναίκα αυτή έχει τέτοια λάμψη,τέτοια ομορφιά,τέτοια φινέτσα και τέτοια κομψότητα, που απ’ όπου κι αν περάσει σε άντρες και γυναίκες βάζει κυριολεκτικά φωτιά. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Όσοι έχουνε δει αυτήν την γυναίκα από κοντά μπορούν να καταλάβουν τι γράφουμε σήμερα. Αυτή τη φορά όμως η «φωτιά»που έχει βάλει η Ελένη Μενεγάκη είναι στο κανάλι του Alpha και όχι σε καρδιές ανδρών και γυναικών!

Θα καταλάβετε τι εννοούμε! Η παρουσιάστρια φέτος κάνει μία κούρσα από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Ειδικά στο δυναμικό κοινό καθημερινά σκίζει για να καταλάβετε χθες εκτός του ότι τερμάτισε πρώτη στη ζώνη της έκανε στο μέσο όρο 21,2.

Δείτε ακόμη: Star: Με ποια παρουσιάστρια έχουν ξετρελαθεί - Δεν είναι η Καγιά!

Το συγκεκριμένο νούμερο ήταν ένα από τα τρία καλύτερα του καναλιού τα άλλα δύο ήταν σειρές μυθοπλασίας το έλα στη θέση μου με 24,7 και το τατουάζ με 20,8.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν κάνε μια φοβερή κούρσα φέτος και στον alpha τρίβουν τα μάτια τους. Έχει μπει στην σεζόν η Ελένη με μία τέτοια φρεσκάδα που τους έχει εκπλήξει όλους. Η φωτιά που μπαίνει όμως στον ALPHA έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη θέλει να σταματήσει από την τηλεόραση!

Δείτε ακόμη: Masterchef: Μαζέψτε τον Κοντιζά θα κάνει ζημιά στο Star!

Αυτό που σας γράφω. Ή λαμπερή παρουσιάστρια έχει δηλώσει σε όλους ότι έχει κουραστεί από την συγκεκριμένη εκπομπή και γενικά από την τηλεόραση και θέλει να αφιερωθεί τα επόμενα χρόνια της ζωής της στα παιδιά και τον άντρα της. Θα μου πείτε κάθε χρόνο τα λέει αυτά η Ελένη!

Όπως και να έχει η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση και είναι από τις γυναίκες εκείνες που αν σταματήσουν οπωσδήποτε θα μας λείψουν. Αλλά θα λείψει πιο πολύ από το κανάλι του ALPHA