Απίστευτες ατάκες από πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη! «Θέλω να με πάρεις πίσω στην εκπομπή, δεν μπορώ μακρυά σου»! (Βίντεο)

Η δημόσια έκκληση που μας άφησε άφωνους!

Απίστευτο και όμως αληθινό αφού πασίγνωστος Έλληνας, πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη έκανε έκκληση on camera προκειμένου να επιστρέψει στην εκπομπή της!


Συγκεκριμένα, ο ίδιος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους: «Θα σε δούμε στην Ελένη Μενεγάκη; Τι γίνεται;» και με τα όσα είπε μας άφησε άφωνους! Διαβάστε παρακάτω....

Expand player

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Μπορείς να το κανονίσεις να με πάρει πίσω; Γιατί είναι μια δεύτερη γυναίκα που δεν αντέχω να είμαι μακριά της. Είναι παιδικός εφηβικός έρωτας! Ελένη σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να με πάρεις πίσω»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιάννης Λάτσιος: Πήρε τον γιο του και έφυγε για εξωτερικό! Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη;

Ο Γιάννης Λάτσιος πήρε τον γιο του, Άγγελο και έφυγαν για το εξωτερικό!


Ο 16χρονος Άγγελος λατρεύει να ταξιδεύει με τον πατέρα του και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι δυο τους πήγαν στην Πράγα! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τοπία από την Πράγα, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος αποκάλυψε πως είναι με τον γιο του στον εξωτερικό ποστάροντας μία δική του φωτογραφία και μία του γιου του από το ολιγοήμερο ταξίδι τους! Ο Άγγελος έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό μένει μαζί του και όχι μαζί με την Ελένη! Η ίδια, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα με ψυχραιμία αλλά το παρασκήνιο τρέχει.... Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους: