ΣΚΑΙ: Η Τατιάνα Στεφανίδου στα κάγκελα!

Μια καλή μέρα θα λέγαμε πως είχε η Τατιάνα Στεφανίδου και ο ΣΚΑΙ!

Η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό κοντράρεται στα νούμερα με την Ζήνα Κουτσελίνη και επιτέλους κατάφερε να την αφήσει πίσω της! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Συγκεκριμένα, το Μαζί σου του ΣΚΑΙ σημείωσε 13,4 ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη κατάφερε να φτάσει το STAR μέχρι 13,1! Μπορεί οι δυο τους να παίζουν σε 3 πόντους διαφορά αλλά αυτή η έστω μικρή διαφορά είναι ανάσα για το κανάλι του Φαλήρου! Αναφέρουμε την παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη από το Star διότι αυτή θεωρείται η ανταγωνιστική εκπομπή με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η Φαίη Σκορδά που κάνει 21,1 αλλά και η Καραβάτου που κάνει 17,1 δεν θεωρούνται ανταγωνιστικά προγράμματα! Βέβαια να σημειώσουμε ότι μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να μην τα πηγαίνει καλά στο δυναμικό κοινό αλλά στον ΣΚΑΙ σταθερά τερματίζει πρώτη στο γενικό σύνολο!

Τηλεθέαση 4/3: Χαμός με Σκορδά, Καραβάτου, Καινούργιου, Τσιμτσιλή, Κουτσελίνη, Στεφανίδου!

Καραμπόλες και ανατροπές είχαμε χτες με τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης!

Το Υοuweekly.gr σας μάζεψε όλα τα ποσοστά που έκαναν η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Κατερίνα Καινούργιου και θα σας παραθέσει ευθύς αμέσως!

Για ποια η Δευτέρα μπήκε με το δεξί και ποια έκανε μαύρο... άνοιγμα; Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό:

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 21,1
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 17,1
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 12,3
Alpha: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 17,2

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 16,9
Star: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 13,1
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου Μαζί σου 13,4
ΑNT1: Μακρυπούλια Ρουκ ζουκ 23,5
STAR: Καγιά, Shopping Star 21,1
ΣΚΑΙ: Power of love, 16,4
Open: Μουτσινάς, Για την παρέα 19,2