Master Chef: Tρελάμενοι οι παίκτες με το έπαθλο και τα δίνουν όλα! (βίντεο)

Ποιος παίκτης θα καταφέρει να βάλει στην τσέπη του 10.000 ευρώ;

Με κέφι και διάθεση από τους νέους και παλιούς παίκτες ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef.

Και πώς να μην γίνει άλλωστε όταν οι κριτές του MasterChef ανακοινώνουν στους διαγωνιζόμενους ότι ο νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει 10.000 ευρώ! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες στο άκουσμα αυτό μόνο που δεν πέταξαν!

Στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε λοιπόν να συνεχίζεται η «ασημένια εβδομάδα» με τους καλεσμένους από το.. παρελθόν που θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο να αναδειχθεί ο νικητής της συγκεκριμένης δοκιμασίας!

Να σημειωθεί πάντως ότι ο νικητής δεν θα βγει μόνο από την σημερινή δοκιμασία και θα είναι ένας από τους φετινούς υποψήφιους, καθώς θα κοντραριστούν σε πολλά πιάτα και δοκιμασίες!

Δείτε τα όσα έγιναν στο σχετικό απόσπασμα:

Master Chef: Τι νούμερα έκαναν οι παλιοί παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι!

Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε χτες τους παίκτες του Master Chef, αφού έχουμε εβδομάδα silver award και ένας από αυτούς διεκδικεί 10.000 ευρώ! Την παράσταση βέβαια, έκλεψε ο Γλωσσίδης με την ατάκα για τον πεταχτό πωπό!

Στη μάχη όμως... για το έπαθλο δεν ήταν μόνοι τους, αφού οι παίκτες από τον προηγούμενο κύκλο μπήκαν στο παιχνίδι για να βάλουν το χεράκι τους!

Τι νούμερα έκανε όμως στο δυναμικό κοινό το επεισόδιο χτες; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Η αλήθεια είναι πως στο Star μάλλον ανοίγουν σαμπάνιες, αφού το ριάλιτι έκανε 33,5%! Στα τέταρτα δε, είχαμε πλήρη απογείωση! Κρατιέστε; 31,3,34,9,27,6,35,3 και...πιάνει κόκκινο με 39,3 και νούμερο ρεκόρ μια ανάσα πριν το 40άρι! Μετά λίγο πέφτει και κάνει 28,2 και ξανά προς την δόξα τραβά! 34,8 και 36,8 για μεγάλο φινάλε! Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά:

Prime time

ALPHA: Τατουάζ, 18,2
ALPHA: Το Σόι σου, 21,2
ΣΚΑΙ: Survivor, 11,5
STAR: Master Chef, 33,5
OPEN: O πρίγκιπας της φωτιάς, 4,3

ΣΚΑΙ: Ράδιο Αρβύλα, 24,7

Δείτε περισσότερα gossip θέματα με ένα μόνο κλικ