Βόμβα μεγατόνων στον ΣΚΑΙ! Εκτός Φαλήρου Τανιμανίδης - Λιανός - Μπακοδήμου;

Αλλάζουν όλα στο κανάλι!

«Ξεκρέμαστοι» παραµένουν οι παρουσιαστές της ψυχαγωγίας του ΣΚΑΪ, που εξαρτούν το µέλλον της συνεργασίας τους µε το κανάλι αποκλειστικά από την εξέλιξη της σχέσης του σταθµού µε την AcunMedya.

Οπως επιβεβαιώνουν πηγές από το Φάληρο στη Realnews, κανένας από τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών προγραµµάτων δεν διατηρεί συµβόλαιο µε τον ΣΚΑΪ. Διαβάστε παρακάτω....

Expand player


Η συνεργασία τους µε το κανάλι λήγει µαζί µε το εκάστοτε πρόγραµµα και ενεργοποιείται εκ νέου, εφόσον συµφωνηθεί να εµπλακούν σε άλλη εκποµπή.

Η διαπραγµάτευση του ΣΚΑΪ µε τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το µέλλον της συνεργασίας του θα κρίνει και το µέλλον των παρουσιαστών. Στον ΣΚΑΪ, που εντάσσει του χρόνου αρκετή µυθοπλασία, επιθυµούν να επιστρέψει το «The Voice» και το «My style rocks». Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόµα, γιατί ο Τούρκος παραγωγός κατά κανόνα φροντίζει να κλείνει συµφωνίες-πακέτο µε πολλά προγράµµατα µαζί.

ΣΚΑΙ: Άσχημα τα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου...

Κάποιοι, µάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόµενο οριστικής ρήξης ανάµεσα στις δύο πλευρές, αν δεν βρεθεί χρυσή τοµή. Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα ενδεχόµενα είναι ανοιχτά για τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Γιώργο Λιανό και τη Μαρία Μπακοδήμου, καθώς δεν θα υπάρξει τέταρτος κύκλος του «Survivor» ούτε και το «Power of love», ενώ για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» γίνονται διάφορες σκέψεις. Αν τελικά επιστρέψει, θα είναι µε νέα επιτροπή.

Το κομψό άδειασμα της Σπυροπούλου στον Ατζούν

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε το βράδυ της Τρίτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία βρέθηκε στο Παλλάς για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ζητείται Ψεύτης.


Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και τα καυτά φιλιά με τον νέο της σύντροφο, Φίλιππο Βαρβέρη, ωστόσο απάντησε μόνο με ένα γλυκό χαμόγελο.


Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, τονίζοντας πως έχει κάνει συζητήσεις για του χρόνου,όχι μόνο με τον ΣΚΑΙ!

«Έχω κάνει συζητήσεις για του χρόνου παρότι είναι πάρα πολύ νωρίς. Η δουλειά μου, μού δίνει τη μεγαλύτερη χαρά. Έχω συζητήσει κάποια πράγματα γενικής φύσεως. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ετοιμάζω και άλλα πράγματα. Το My Style Rocks θα το συνέχιζα», είπε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr