Σοκ! Συνέλαβαν πρώην παίκτρια του Big Brother!

Σοκ στην κοινή γνώμη!

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες και θέλει πρώην παίκτρια ριάλιτι παιχνιδιού να έχει συλληφθεί!


Η ίδια αντιμετωπίζει την κατηγορία της επίθεσης με μαχαίρι στον σύντροφό της! Διαβάστε παρακάτω....

Expand player

Ο λόγος για την 32χρονη Sallie Axl που είχε λάβει μέρος στο βρετανικό Big Brother και η οποία συνελήφθη ύστερα από καταγγελία του συντρόφου της Gerard Williams ότι του επιτέθηκε με μαχαίρι.


Μάλιστα, προκειμένου να κάνει πιο πειστικό τον ισχυρισμό του, έδειξε στις Αρχές ένα βίντεο στο οποίο η ίδια απεικονίζεται να κρατά ένα μαχαίρι την ώρα που είναι μαζί με τον πρώην -πλέον- σύντροφό της.

Η ίδια, με ανάρτησή της στο instagram έκανε γνωστή την είδηση και θυμωμένη καταφέρθηκε εναντίον του άντρα που είχε μέχρι πρότινος στο πλευρό της! Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα πάει το όλο θέμα δικαστικά αφού στο βίντεο, το οποίο, όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι παλιό απεικονίζεται η ίδια να κρατά το μαχαίρι και να κόβει τις φλέβες της. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Πασίγνωστος τραγουδιστής φωτογραφίζει την σύζυγό του με το εσώρουχο της!

Έπιασαν πασίγνωστο τραγουδιστή για κλοπή!

Έπιασαν πασίγνωστο και αγαπημένο τραγουδιστή για κλοπή και εμείς μείναμε άφωνοι μόλις ακούσαμε την είδηση.

Είναι γοητευτικός, ζει τον απόλυτο έρωτα και σε λίγες ημέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για τον Justin Bieber!

Πριν από λίγες ημέρες ο Justin, απολάμβανε την βόλτα του, όταν ένας αστυνομικός τον σταμάτησε λέγοντας του γιατί στα παπούτσια του και συγκεκριμένα στα κορδόνια των παπουτσιών του κρέμεται η ετικέτα του καταστήματος που τα αγόρασε, δηλαδή το αντικλεπτικό. Ο ίδιος απάντησε πως είναι μόδα πλέον, ωστόσο, ο αστυνομικός δεν ήταν σίγουρος αν πρέπει να τον πιστέψει, ωστόσο γρήγορα το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν!

Όντως, τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι σαν να έχουν ένα αντικλεπτικό πάνω τους.!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr