Λαμπερές εμφανίσεις σε κοσμικό event στο κέντρο της Αθήνας!

Ποιους "τσάκωσε" ο φακός;

Πολλές λαμπερές εμφανίσεις είχαμε σε κοσμικό event που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας.

Αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της showbiz έδωσαν το "παρών". Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε το party του περιοδικού Down Town, στο νυχτερινό κέντρο, Hotel Ερμού, που εμφανίζονται οι Μέλισσες.

Το party έγινε λόγω του ότι το περιοδικό «Down Town» γίνεται μηνιαίο από εβδομαδιαίο και επανακυκλοφορεί με την εφημερίδα «Τα Νέα» την Τετάρτη 6 Απριλίου. Θα αλλάξει σχήμα με νέες διαστάσεις, νέα μινιμαλιστική σχεδίαση, νέες ιδέες και «νέα θετική ματιά στην πραγματικότητα». Η θεματολογία περιλαμβάνει γαστρονομία, τέχνη, διακόσμηση, μόδα και ομορφιά, βιβλίο, ταξίδια και την «τέχνη της ζωής».

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια κόβει ανάσες με τους κοιλιακούς φέτες!

Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο, η Μαρία Μπεκατώρου, η Λάουρα Νάργες, η Δέσποινα Βανδή, η Χριστίνα Μπόμπα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Μαντώ Γαστεράτου, ο Χάρης Κωστόπουλος με την Anita Brand και πολλοί άλλοι.

Madwalk 2019: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που εντυπωσίασαν!

Τα φετινά Madwalk είναι γεγονός! Στο τιμόνι της παρουσίασες βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και θα δούμε πολλές εκπλήξεις!

Λαμπεροί καλεσμένοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και οι εμφανίσεις τους εντυπωσίασαν. Διαβάστε παρακάτω...

Δυο όμως εμφανίσεις ξεχώρισαν περισσότερο από τις υπόλοιπες! Αυτή της Κατερίνας Γερονικολού και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Η ηθοποιός επέλεξε μια maxi τουαλέτα με ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Τα μαλλιά της τα είχε πιάσει έναν χαμηλό κότσι, ενώ επέλεξε χρυσά αξεσουάρ.

Από την άλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει πορτοκαλί φόρεμα στο ύψος του γόνατου σε φαρδιά γραμμή το οποίο είχε μια απίστευτη μακριά κάπα η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δείτε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr