Πρόταση γάμου για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Οι πρώτες δηλώσεις!

Έκπληξη λίγο πριν το Πάσχα!

Tην μυρίστηκε την πρόταση γάμου πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις!


Η Τζένη Μελιτά, όπως μας είχε ενημερώσει, θα έκανε ταξιδάκι πριν το Πάσχα στο Μαρόκο με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαργαρίτη. Διαβάστε παρακάτω....

Expand player


«Ετοιμάζουμε το Πάσχα ταξίδι στο Μαρόκο. Κάτι μυρίζομαι για πρόταση γάμου στο ταξίδι μας… Πάνω ή κάτω από την καμήλα θα γίνει η πρόταση γάμο» είχε πει on camera η Τζένη Μελιτά και.... μυρίστηκε την πρόταση γάμου!

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και αγαπούν τα ταξίδια. Έτσι, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, κάνουν ταξιδάκια αναψυχής. Λέτε μετά το συγκεκριμένο, να γυρίσει με μονόπετρο;

Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος! Η αναγγελία του γάμου!

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύντροφός του, Ελένη Καρβέλα, ανακοίνωσαν τον γάμο τους.

Tην αναγγελία του γάμου τους δημοσιοποίησαν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας μέσα από την εκπομπή τους στο ΣΚΑΙ "Οι αταίριαστοι"!


Όπως αναφέρεται στην αναγγελία, ο γάμος θα γίνει στη Νάξο! Δείτε την:

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα γνωρίστηκαν στο πλατό του ΣΚΑΪ και έχουν αναπτύξει ένα τρυφερό ειδύλλιο, που αναμένεται να επισημοποιηθεί στο όμορφο νησί των Κυκλάδων! Μάλιστα η Ελένη, εργάζεται στο site του Κωνσταντίνου....

Και μιας και μιλάμε για γάμους.... το νυφικό της Μπαλατσινού, το είδατε;

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε και μας έδειξε για πρώτη φορά το νυφικό της!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής μουσικής σκηνής και μας έδειξε για πρώτη φορά το νυφικό της.

Η ίδια δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της.

Ο λόγος για την Νατάσα Μποφίλιου, η οποία είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα 35 της χρόνια με μια φωτογραφία από τον γάμο της!

«Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα… Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθες τη μερα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό… Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.