Power of Love: Η Νέρτζη έφυγε και τους άδειασε όλους! Το μήνυμά της!

Τι έγραψε;

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως η Νέρτζη αποφάσισε να αποχωρήσει από το Power of Love και το μήνυμά της τα λέει όλα!

Η παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς και έριξε τη βόμβα στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ!

Expand player

Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως η Νέρτζη πήρε τα πράγματά της και έφυγε από την Κωνσταντινούπολη, με την παραγωγή του Power of Love να την ψάχνει.

Ωστόσο νωρίτερα η Νέρτζη είχε κάνει μία ανάρτηση στο instagram γεμάτη νόημα, γράφοντας στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας:«Και σε σχέση με την παγκόσμια ημέρα γέλιου, για άλλη μια φορά γελάμε με μερικούς».

Power of Love: Καυτά φιλιά για Παύλο και Ρένια! (Βίντεο)

Παύλος και Ρένια δεν υπολόγισαν τίποτα και έδωσαν καυτά φιλιά μπροστά στις κάμερες του Power of Love! Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο!

Στο σημερινό (7/5) επεισόδιο του Power of Love είδαμε τον Παύλο και τη Ρένια να δίνουν καυτά φιλιά, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα!

«Ήμουν απόμακρος, χωρίς να έχω δείξει ενδιαφέρον ερωτικό. Απλά ήθελα να είμαι σίγουρος», ήταν τα λόγια του Παύλου Τερζόπουλου.

Μάλιστα τα φιλιά προκάλεσαν και την εντύπωση των άλλων κοριτσιών που κοιτούσαν ενθουσιασμένα!

Δείτε το βίντεο

Power οf Love: Πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας έχει η Ρεγγίνα! Τι είπε για τον Τζόνι; (Βίντεο)

Στο επεισόδιο του Power of Love είδαμε την Ρεγγίνα Γκαϊνά να εκφράζει τον προβληματισμό της για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Νοντάρη Αραπίδη.

Τι ανέφερε επίσης για τον Τζόνι;

Συγκεκριμένα η 34χρονη παίκτρια του ριάλιτι αγάπης ανέφερε ότι: «Ο Νοντάρης έχει πει την άποψή του για εμένα, είναι ωραίο παιδί, αλλά το θέμα είναι η διαφορά ηλικίας μας. Εμφανισιακά στα γούστα μου είναι ο Νοντάρης. Μέσα στο σπίτι είναι ο μοναδικός ο οποίος έχει αυτό που θέλω σαν εμφάνιση, προσέχει, έχει κι αυτό το μπρουτάλ το look. Ο Τζόνι έχει το χιούμορ του».

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηνά Χρυσαντίδου: Έγινε μελαχρινή! Θα πάθετε πλάκα!

Power of love - αποκάλυψη! Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα που πήγε Κωνσταντινούπολη για την Άννα!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr