Γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Έκανα μόνο μία φορά σ3ξ με τον σύζυγό μου μέσα σε 8 χρόνια»

Ποια το είπε;

Γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μέσα σε 8 χρόνια έκανε σ3ξ με τον σύζυγό της μόνο μία φορά!

Ο λόγος για την 51χρονη Ulrika Jonsson, η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο ότι με τον σύζυγό της αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 11 χρόνια έγγαμου βίου.

Expand player

Όπως παραδέχεται στην Sun, είχε πειστεί ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξανακάνει έρωtα και λίγο πριν κλείσει τα 50, ήταν πεπεισμένη ότι αυτός ο τομέας της ζωής της είχε κλείσει οριστικά.

«Πριν από δύο χρόνια, όταν πλησίαζαν τα 50α μου γενέθλια, θυμάμαι ότι σκεφτόμουν πως θα έπρεπε να αποδεχτώ το γεγονός ότι μπορεί να μην ξανάκανα ποτέ σεξ. Η τελευταία φορά που είχα κάνει έρωτα ήταν 4,5 χρόνια πριν. Και η προτελευταία, ακόμα τέσσερα χρόνια πίσω. Ζούσα σε έναν γάμο χωρίς σeξ για σχεδόν μια δεκαετία. Δεν ήταν φυσιολογικό. Το ένιωθα αφύσικο και σκεφτόμουν ότι ένα κομμάτι της ζωής μου έχει οριστικά τελειώσει».

Η τηλεπαρουσιάστρια, εξηγεί στο άρθρο της ένιωθε μπερδεμένη και μη επιθυμητή στο γάμο της.

Παρά το γεγονός ότι τον είχε ρωτήσει επανειλημμένα ποιο πίστευε ήταν το πρόβλημα με τη σχέση τους, ποτέ δεν έλαβε κάποια απάντηση, κι έτσι η αιτία της σeξουαλικής απομάκρυνσής τους παραμένει ένα μυστήριο για την ίδια.

Η 51χονη παραδέχεται ότι στο ξεκίνημα της σχέσης τους είχαν χημεία στο κρεβάτι. Τελικά, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει πριν από μερικούς μήνες.

Θρήνος! Πέθανε ξαφνικά γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Απίστευτος θρήνος με τον ξαφνικό θάνατο γνωστής ξανθιάς παρουσιάστριας!

Άπαντες είναι συγκλονισμένοι!

Ο λόγος για την Άσλεϊ Μασάρο, την 39χρονη πρώην σταρ του WWE!

Το πρωί της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου. Σοκ προκάλεσε ο θάνατος γνωστού ηθοποιού!

Ύποπτος θάνατος γνωστού παίκτη ριάλιτι! Διακόπηκε η προβολή του προγράμματος!

Σάλος έχει επικρατήσει με τον ύποπτο θάνατο παίκτη ριάλιτι με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να διακοπεί από τον σταθμό που προβαλλόταν.

Ο 63χρονος άνδρας πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Την έναρξη έρευνας για το δημοφιλέστατο σόου Jeremy Kyle show στο κανάλι ITV διέταξε το αρμόδιο ελεγκτικό συμβούλιο της Βρετανίας, μετά τον θάνατο παίκτη.

Πολλοί υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται ο θάνατός του να σχετίζεται με την πρόσφατη συμμετοχή του στο σόου. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που το κανάλι διέκοψε την προβολή του τηλεοπτικού προγράμματος στο οποίο οι καλεσμένοι τσακώνονται σε απευθείας μετάδοση για φλέγοντα θέματα όπως η απιστία, η απάτη και ο κάθε τύπου εθισμός.

Ο 63χρονος, όταν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, έπρεπε να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους σε ένα επεισόδιο, όμως σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ανιχνευτή έλεγε ψέματα. Το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν προβλήθηκε ποτέ και στην επόμενη εκπομπή εμφανίστηκε πολύ προβληματισμένος. Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος βρέθηκε νεκρός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Η δημόσια ανακοίνωση!

Σίσσυ Χρηστίδου: Σόκαρε με την πιο τρομακτική ιστορία της ζωής της! Το τάμα που είχε κάνει! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr