Ελένη Μενεγάκη: Οι... μπηχτές για τους κριτές του Master Chef!

Τι είπε λίγο πριν τον τελικό;

Η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της στον AlphaTV πέταξε μερικές... μπηχτές στου τρεις κριτές του Master Chef, λίγες ώρες πριν τον τελικό!

Τι την ενόχλησε;

Expand player

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη απευθύνθηκε στους Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, καθώς δεν... λένε καλά λόγια στους παίκτες!

«Τι να πουν τώρα και οι MasterChef στο Star, όταν εδώ έχετε έναν MasterChef (σ.σ. εννοούσε την ίδια), που δοκιμάζει και μονίμως χαίρεται. Δηλαδή, εσείς κάνετε και μούτρα! Βρε δώστε χαμόγελα να ευχαριστηθεί ο άνθρωπος που μαγειρεύει! Αυτός που μαγειρεύει θέλει να παίρνει μπράβο είτε με λόγια, είτε με χαμόγελα, είτε με μουγκρίσματα, είτε με τα μάτια στο θεό πίσω… Θέλει να χαίρεται ειδάλλως δεν του κάνει κέφι να μπει να ξαναμαγειρέψει».

Η Ασημίνα του Master Chef στο GNTM2; Η πρόταση που μόλις έγινε... (Βίντεο)

Η Ασημίνα του Master Chef μπορεί να μην κέρδισε το παιχνίδι μαγειρικής, αλλά μπορεί να νικήσει στο GNTM2; Η πρόταση που έγινε...

Λέτε να τη δούμε ως μοντέλο;

Ο Νίκος Μουτσινάς, πάντως, έκανε την πρότασή του μέσω της εκπομπής του στο Open «Για την παρέα» και πρότεινε στην Βίκυ Καγιά να πάρει την Ασημίνα στο επόμενο GNTM!

«Περνάω στην αγαπημένη σας, την Ασημίνα Ουστάλλι. Όπως βλέπετε καλό μεσημεράκι… Δηλώνει πως έδωσε λάθος εντύπωση στο MasterChef, μετά μας είπε ότι θαύμαζε από μικρή την Μενεγάκη την Κορομηλά… Τώρα που χάλασε το σύστημα, δεν καταλάβαμε ποτέ! Ποιος ξέρει; Εγώ αν ήμουν πάντως η Βίκυ Καγιά, θα της έδινα μία θέση στο GNTM του χρόνου… Αναγκαστικά, προκαλώ την Βίκυ Καγιά να πάρει την Ασημίνα στο GNTM», είπε ο παρουσιαστής! Έχετε δει τις καυτές φωτογραφίες της; Δεν χάνονται!

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Master Chef: Οι καλύτερες στιγμές από το επεισόδιο χτες και το trailer μια ανάσα πριν το τελικό!

MasterChef: Έτσι θα γίνει ο μεγάλος τελικός! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr