Πάνος Ζάρλας: Τα πρώτα πλάνα από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου! (Βίντεο)

Έχουν σοκαριστεί οι πάντες!

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε εικόνες από το σημείο όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο Πάνος Ζάρλας!

Ο νικητής του Power of Love άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του!

Expand player

Σοκ προκάλεσε η είδηση με τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, του πρώην παίκτη και νικητή του Power of Love.

O ΣΚΑΪ μετέδωσε πλάνα από το σημείο όπου έγινε το μοιραίο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ζάρλας ανέβαινε στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το τροχαίο συνέβη στις 02:00 τα ξημερώματα, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες! Διαβάστε για τη ζωή του Πάνου Ζάρλα!

Το περιστατικό έγινε κοντά στο ύψος του Ωνάσειου, στη λεωφόρο Συγγρού!

Νεκρός ο Πάνος Ζάρλας! Είδηση σοκ! Αποκλειστικό!

Είδηση σοκ! Πριν από λίγα λεπτά μαθεύτηκε πως ο πρώην παίκτης του Power of Love, Πάνος Ζάρλας είναι νεκρός! Τι συνέβη; Αποκάλυψη!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πρώτες πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας ενεπλάκη σε τροχαίο στην Συγγρού με τη μηχανή του στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής!

Το νέο έφτασε και στην Στέλλα Μιζεράκη η οποία απο τις πρώτες πρωϊνες ώρες είναι σε κατάσταση σοκ, την οποία ενημέρωσε παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης του ΣΚΑΙ!

Ανήμερα των γενεθλίων του, θα γινόταν 28 χρονών...

Η τραγική ειρωνεία είναι αποτυπωμένη στα προφίλ του στα σόσιαλ μίντια. Την ώρα που εκείνος άφηνε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο οι φίλοι του ευχόταν «χρόνια πολλά » για τα γενέθλιά του και «υγεία».

Οι πληροφορίες μου επίσης αναφέρουν πως δυστυχώς δεν φορούσε κράνος και πως η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν συγκλονιστική!

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω πρώτη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζάρλας - Μιζεράκη: Τι συμβαίνει μετά το Power of Love; Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους!

"Μαγνήτισε" τα βλέμματα ο Πάνος Ζάρλας! Οι αποκλειστικές φωτογραφίες σε παραλία της Αττικής και ο γυναικείος πληθυσμός που δεν σταμάτησε να τον χαζεύει!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr