Αλλαγές βόμβα στην καλοκαιρινή πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1

Τι θα δούμε και τι όχι;

Η καλοκαιρινή πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 επιφυλάσσει αλλαγές βόμβα! Αλλαγές απρόσμενες...Τι θα δούμε και τι δε θα δούμε αυτό το καλοκαίρι;

Δεν επαναπαύονται ούτε λίγο πριν το τέλος της σεζόν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 οι οποίοι στοχεύουν να κρατήσουν υψηλά τα νούμερα του σταθμού και κατά τη «νεκρή» καλοκαιρινή περίοδο.

Expand player

Ποια τα νέα δεδομένα;

Σε αντίθεση με τις τελευταίες χρονιές, φέτος το καλοκαίρι τα πράγματα στην πρωινή ζώνη δεν θα φέρουν τη σφραγίδα της ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία αλλαγή που επί της ουσίας ανατρέπει τα πάντα στο πρόγραμμα του σταθμού, καθώς το κοινό είναι μαθημένο σε πρωινά magazino στα οποία μάλιστα πάντα υπάρχει τοποθέτηση προϊόντων.

Μιλάμε, φυσικά, για τις πρωινές εκπομπές των 10:00 – 13:00.

Αντί αυτών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, το καλοκαίρι του 2019 θα πρωταγωνιστήσει μία εκπομπή ενημερωτικού περιεχομένου η οποία θα καλημερίζει το κοινό στις 07:00 το πρωί και θα έχει συνολική διάρκεια τρεις ώρες.

Όλα αυτά λόγω των πολιτικών εξελίξεων που δεν θα πάψουν να υφίστανται ούτε μετά το τέλος της σεζόν.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό τι είδους πρόγραμμα θα καλύψει το κενό της ζώνης 10:00 – 13:00.

Ant1 - αποκλειστικό: "Μαύρο" σε αγαπημένη καθημερινή σειρά!

Μαύρο αποφάσισε να ρίξει το κανάλι του Ant1 σε αγαπημένη καθημερινή σειρά!

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr τις οποίες και θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog, για την Μεγάλη Εβδομάδα, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να "κόψουν" την σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα!" και να τοποθετήσουν στην ώρα της κάποιες ταινίες με ανάλογο περιεχόμενο, πιο... πασχαλινό!

Ωστόσο, η σειρά επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες 29 Απριλίου, την Δευτέρα του Πάσχα δηλαδή, με νέο επεισόδιο!

ANT1 - αποκλειστικό: Κόβουν πρόγραμμα πριν καν βγει στον αέρα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr κόβουν πρόγραμμα στον ΑΝΤ1 πριν καν βγει στον αέρα!

Τι συμβαίνει και για ποιο πρόκειται; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, όπως πάντα, πρώτη φυσικά!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι ιθύνοντες του καναλιού, που προσπαθούν να ανανεώσουν και να φτιάξουν το πρόγραμμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών, αποφάσισαν να μην βγει στον αέρα το project «Ninja warriors»!

Το τηλεπαιχνίδι αυτό, είχαν σκοπό να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Οκτώβρη, κάτι που σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες δεν θα συμβεί διότι δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος αλλά και τα απαραίτητα χρήματα για να "σηκωθεί"!

Αντί αυτού, λοιπόν, το κανάλι ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα άλλο project! Αλλά περισσότερα θα σας αποκαλύψω σε άλλο άρθρο μέσα στις επόμενες ημέρες... Κρατάτε μυστικό;

Βόμβα για ΑΝΤ1 και ALPHA: Σπάνε τα "χρυσά" συμβόλαια και μένουν εκτός κορυφαία ονόματα!

Βόμβα για τα κανάλια και συγκεκριμένα για ALPHA και ΑΝΤ1. Βγαίνουν εκτός κορυφαία ονόματα και σπάνε "χρυσά" συμβόλαια!

Στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω τρελή είδηση που έμαθα πριν από λίγα λεπτά! Ετοιμάζεται να γίνει το έλα να δει στους σταθμούς της ελληνικής τηλεόρασης τη νέα σεζόν που μας έρχεται και πολλοί θα... χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, τα κανάλια αρχίζουν να επενδύουν, όπως έχει ήδη γίνει αντιληπτό, σε τηλεοπτικές σειρές και η επένδυση μεγάλου μέρους του μπάτζετ των τηλεοπτικών σταθμών σε αυτό, όπως φαίνεται, θα περιορίσει την δυνατότητα να διατηρηθούν απείραχτα μεγάλα "χρυσά" συμβόλαια!

Πληροφορίες μου επίσης αναφέρουν, πως η διαδικασία "εκκαθάρισης", θα ξεκινήσει από τα συγκεκριμένα δυο κανάλια, ALPHA - ΑΝΤ1, καθώς εκεί υπάρχουν πρόσωπα που όπως γνωρίζουμε όλοι παίρνουν πολλά!

Επίσης, από τη νέα χρονιά, θα σημειωθεί "σπάσιμο" συμβολαίων, όπως αναφέρουν πάλι πηγές του Youweekly.gr και του Vanda's, με αποτέλεσμα το τέλος δυνατών και βαρύγδουπων ονομάτων και προσώπων!

Η άνοδος της μυθοπλασίας αναμένεται να πετάξει εκτός πολλούς αλλά και να ακυρώσει ακόμα περισσότερους που δεν έχουν φέτος κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, γιατί θα περισσεύουν...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ANT1 - ΣKAI: Ο Παπαδάκης «χτύπησε» άσχημα τον Οικονόμου!

Ant1: Θέλει να... βουτήξει το βαρύ πυροβολικό του Alpha! Τα μυστικά ραντεβού και οι... χυλόπιτες! Παρασκήνιο

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr