Γάμος βόμβα για παίκτρια του Power of love! Παντρεύεται τον πρώην της!

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ένα γάμο βόμβα έχουμε για παίκτρια του Power of love, αφού όπως λένε οι πληροφορίες παντρεύεται τον πρώην της στα Κουφονήσια.

Για ποια μιλάμε όμως;

Expand player

Ο λόγος για την Λένια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι της αγάπης και τη σχέση της με τον Φίλιππο Αρβανίτη. Η ξανθιά παίκτρια είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι, αφού ήθελε να τα λέει έξω από τα δόντια.

Η σχέση της με τον Φίλιππο ωστόσο δεν άργησε να έρθει στο τέλος της, λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Βέβαια, εκτός του Power of love συναντήθηκαν και έλυσες τις διαφορές τους. Όπως φαίνεται όμως όλα αυτά μένουν στο παρελθόν, αφού πλέον έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λένια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη με τον οποίο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Μήλο, όπου κάνουν τις διακοπές τους και σχέδια για το μέλλον τους.

Στο σημείο αυτό όμως να θυμίσουμε πως σήμερα στο Power of love έχουμε μια αποχώρηση και δυο παίκτες που πάνε κατευθείαν τελικό.

Power of Love spoiler: Αυτοί πηγαίνουν στον τελικό! Η αποχώρηση-βόμβα!

Το Power of Love φτάνει στο τέλος της και υπάρχει spoiler για για τους παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό! Ποιος θα αποχωρήσει;

Το παιχνίδι της αγάπης οδεύει προς στο φινάλε, με τον τελικό να προβάλλεται την Παρασκευή 21/6.

Τα γυρίσματα του Power of Love είναι ήδη μπροστά και γνωρίζουμε τους 8 παίκτες που βρίσκονται στον τελικό, ο οποίος θα προβληθεί την μεθεπόμενη Παρασκευή (21/6) στον ΣΚΑΪ.

Στο φινάλε θα φτάσουν οι: Άννα Ελευθερίου, Παύλο Παπαδόπουλο, Ρένια Τσακίρη, Παύλο Τερζόπουλο, Ζένια Σολδάτου, Τζόνι Αμπατζόπουλο, Βασίλη Χαλκιά και Ρεγγίνα Γκαινά.

Αυτό σημαίνει πως ο Billa Σαντριάς θα έχει αποχωρήσει!

Power of love: Απίστευτο! Ο Bill δημοσίευσε την συνομιλία που είχε με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Απίστευτο! Ο Bill από το Power of Love δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την συνομιλία που είχε με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Σκοπός του ήταν κλείσει στόματα! Τα κατάφερε ή μήπως τα άνοιξε περισσότερο;

Ο Bill έγραψε συγκεκριμένα: «Για όσους προσπαθούν τις τελευταίες μέρες...να μου ρίξουν λάσπη (μια εβδομάδα πριν το τελικό.. όλως τυχαίως) ρώτησα την Γούλα αν μπορώ να ανεβάσω την συνομιλία μας που είχαμε πριν μπω για δεύτερη φορά στο παιχνίδι...που ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠ ΕΞΩ...ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ....όπως και ότι μου φορτώνουν ότι είχα κάνει κάτι μαζί της το Πάσχα...να σας ενημερώσω ότι αν ήθελα εγώ προσωπικά να κάνω κάτι μαζί της....θα ήμουν εξ αρχής μαζί της.. και δεν θα έλεγα ότι θέλω την Κατερίνα....ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.........έχω haters αλλά δεν ήξερα πως είναι σεναριογράφοι σε ταινία επιστημονικής φαντασίας!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ....».

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε:

Power of love: Χωρισμός βόμβα στο παιχνίδι! Τα "έσπασαν" γιατί...

Έναν χωρισμό βόμβα είχαμε σήμερα στο παιχνίδι του Power of love. Ζευγάρι τα "έσπασε" μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με τις αποκαλύψεις.

Υπήρξε πολύ ένταση στο σπίτι της αγάπης, ενώ δεν έλειψαν και οι βρισιές αλλά και οι φωνές.

Η Εσμέ αποκάλυψε πως η Χριστίνα και η Ρεγγίνα βγήκαν ραντεβού με άντρες από το αντίστοιχο reality αγάπης της Ρουμανίας και κατηγόρησε τις συμπαίκτριες της.

Από την πλευρά του ο Παύλος έγινε έξαλλος και χώρισε την Χριστίνα επεισοδιακά, αφού βγήκε εκτός εαυτού.

Μαρία Μπακοδήμου: Βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα! (Βίντεο)

Η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από το σπίτι του Power of Love αποχαιρέτησε βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή τον Πάνο Ζάρλα!

Τα επεισόδια του Power of Love γυρίζονται μέρες πριν και γι΄ αυτό δεν είχε υπάρξει κάποια αναφορά μέσα στο σπίτι για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μέσω της κάμερας, αποχαιρετά τον νικητή του Power of Love με ένα συγκινητικό βίντεο και φανερά συγκλονισμένη από τον χαμό του Ζάρλα.

Αναλυτικά η βουρκωμένη παρουσιάστρια αναφέρει: «Ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι που ήταν ο δήμαρχός του, τον ζήσαμε μισό χρόνο. Μας έδωσε το φως του, την καλή του ενέργεια, την καλοσύνη του… Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, όταν το μάθαμε χθες. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο!».