Κάτια Δανδουλάκη: Δύσκολες ώρες! Η κύστη στον εγκέφαλο και η κατάθεση ψυχής...

Δεν το γνώριζε κανείς! Η αποκάλυψη για πρώτη φορά...

Η κύστη στον εγκέφαλο και η κατάθεση ψυχής της Κάτιας Δανδουλάκη! Η εξομολόγηση για τις δύσκολες ώρες...Για πρώτη φορά αποκάλυψη...

Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Προσωπικά” και την Έλενα Κατρίτση και συγκλόνισε με όσα είπε για τη μητέρα της. Απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στο “Πρωινό”.

Expand player

«Με κούρασε ο “πρωταθλητισμός”. Κάποια στιγμή έπαθα κατάθλιψη, την έβγαλα από πάνω μου μέσα σε ένα χρόνο. Ήρθα στη ζωή μετά από εφτά αποβολές που έκανε η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν 12 χρόνια άρρωστη. Είχε μια κύστη στον εγκέφαλό της και δεν με αναγνώριζε.

Μιλούσε κανονικά η μητέρα μου, αλλά μου μιλούσε σαν να ήμουν ένα παιδί ξένο. Όταν “έφυγε” η μητέρα μου είπα “τώρα είναι πια χωρίς ανάσα” γιατί το άλλο είχε φύγει πριν από 12 χρόνια. Ο αργός θάνατος είναι ο πιο βασανιστικός»,

Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για το σύνδρομο, τη μητρότητα και της πλαστικές! (Βίντεο)

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον AlphaTVκαι αποκάλυψε το σύνδρομο που «πάσχει», τη μητρότητα αλλά και τις πλαστικές

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε πολλά θέματα για τη ζωή της!

Συγκεκριμένα η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε πως πάσχει από μαθητικό σύνδρομο και γι΄ αυτό παντρεύτηκε τον δάσκαλό της!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χαμό του άντρα της, την μητρότητα, αλλά και τις πλαστικές!

Η αδιανόητη ατάκα της Κάτιας Δανδουλάκη για την ηλικία της! Δεν φαντάζεστε τι είπε...

Στην κάμερα της εκπομπής της Σάσας Σταμάτη μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτοντας ένα απίθανο περιστατικό με ταξιτζή με αφορμή... την ηλικία της!


Η ηθοποιός είναι γνωστή για το χιούμορ της και τα όσα είπε αξίζουν τουλάχιστον τα σε΄βη μας αφού ήταν επικά!

«Μου είπε κάποια στιγμή ένας οδηγός ταξί “είστε η κόρη της;”. Λέω όχι, είμαι αυτή. Νομίζω ότι όλη η ιστορία είναι ότι η ενέργειά μου, η διάθεσή μου, αλλά και το παρουσιαστικό μου δεν παραπέμπει στην ηλικία που είμαι. Που είναι μια πολύ μεγάλη ηλικία. Όχι, δεν τη λέω την ηλικία μου», είπε η Κάτια και συνέχισε:

«Την καταλαβαίνετε από τον Παπαφλέσσα που με βλέπετε. Άρα γιατί να την πω; Την έχετε πει 100 φορές. Αυτή η ερώτηση είναι μόνιμη και την έχω απαντήσει πέντε χιλιάδες φορές. Οι γυναίκες νομίζουν ότι θα πάρεις ένα χάπι και θα αδυνατίσεις και θα γίνεις όμορφη. Ή θα πας μια φορά σε έναν πλαστικό χειρουργό και θα βγεις μια κούκλα. Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος»!