Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού μπροστά σε όλη την παραλία! Ασυγκράτητοι...

Αποκλειστικά ντοκουμέντα!

Ασυγκράτητοι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος! Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο στο Youweekly.gr από τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού μπροστά σε όλη την παραλία!

Οι λουόμενοι στην παραλία της Ψαρρούς είδαν απρόσμενα την Ελένη να κυκλοφορεί στην πολυσύχναστη παραλία, διαλέγοντας μάλιστα μαζί με τον Μάκη ξαπλώστρες δίπλα στο κύμα. Με ένα σούπερ σέξι ροζ μπικίνι, η παρουσιάστρια έμοιαζε με μια από τις σταρ του διεθνούς jet set οι οποίες και αυτό το καλοκαίρι έχουν κατακλείσει το νησί. Βούτηξε στα καταγάλανα νερά και αντάλλαξε αρκετές τρυφερές αγκαλιές με τον Μάκη.

Expand player

Ελένη Μενεγάκη: Μόνο τα τρία αυτά κομμάτια στη ντουλάπα της κοστίζουν 16.710 ευρώ! Δείτε τα!

Σε αυτή τη μίνι απόδρασή τους ήταν μόνοι τους, χωρίς να έχουν μαζί τα παιδιά τους, και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για το ζευγάρι να μείνουν οι δυο τους, πριν μεταβούν στη βάση τους, στο ορμητήριό τους στα Άχλα της Άνδρου.

Η αλήθεια είναι πως, ενώ πιστεύαμε πως η Ελένη προτιμά πια την ησυχία της και παραλίες χωρίς πολύ κόσμο, ένιωθε πολύ άνετα να κυκλοφορεί ανάμεσα σε εκατοντάδες τουρίστες σε μία από τις πιο κεντρικές παραλίες του νησιού.

Λίγος ήλιος, λίγη θάλασσα και το αγόρι της!

Φορώντας ένα από τα αγαπημένα της ψάθινα καπέλα, η Ελένη έκανε απερίσπαστη την ηλιοθεραπεία της έχοντας συντροφιά τον άντρα της ζωής της. Ξέγνοιαστη και απόλυτα χαλαρή όταν προσπάθησε και λόγω του καύσωνα να προστατευτεί στη σκιά, μιλούσε διαρκώς στο τηλέφωνό της με τα παιδιά της, χαμογελώντας συνεχώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 1 ΕΥΡΩ!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: "Πάγωσε" το χαμόγελό τους! Έπαιζαν με τα παιδιά στην παραλία όταν... Υλικό - ντοκουμέντο!

Αποκλειστικό υλικό - ντοκουμέντο από την στιγμή που το χαμόγελο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου "πάγωσε" ενώ ήταν στην παραλία με τα παιδιά τους!

Έμαθα το απίστευτο και θα σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, δεν το έχουν γράψει πουθενά, φυσικά! Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε αποκλειστικές φωτογραφίες από μια ένταση που υπήρξε στο ζευγάρι την ώρα που βρισκόταν στην παραλία! Εκεί που έμπαιναν ευτυχισμένοι και χέρι χέρι στην θάλασσα άρχισαν ξαφνικά να φωνάζουν ο ένας στον άλλον!Τότε, δεν ήξερα τι ακριβώς συνέβη, όμως τώρα έμαθα και θα σας το αποκαλύψω!

Σύμφωνα με μάρτυρα, με άνθρωπο που βρέθηκε εκεί σε πραγματικό χρόνο, το ζευγάρι έμεινε πραγματικά "παγωτό" όταν ενώ ήταν μέσα στην θάλασσα με τα παιδιά του άκουσε φωνές πίσω στην ταβέρνα όπου είχε αφήσει τα πράγματά τους.

Για να μην σας μπερδεύω, όμως, η οικογένεια αρχικά καθόταν σε ένα ταβερνάκι και απολάμβανε το φαγητό της και ύστερα άφησαν τα πράγματά τους εκεί και ακριβώς από κάτω ήταν η παραλία...

Η παρουσιάστρια του ALPHA ενώ ο Ματέο με τα παιδιά είχαν μπει, καθόταν και μιλούσε στο κινητό, για επαγγελματικό λόγο, όπως ενημερώθηκα, και ύστερ το άφησε στο τραπέζι και πήγε στην θάλασσα!

Ενώ, λοιπόν, έμπαινε χεράκι χεράκι με τον σύζυγό της άκουσαν φωνές προς τα πίσω...

Σύμφωνα με τα όσα μου μεταφέρθηκαν, πάντα, από άνθρωπο που βρισκόταν εκεί, στην ταβέρνα από πίσω επικράτησε ένας μικρός πανικός όταν θαμώνες του μαγαζιού, τουρίστες, άρχισαν να κάνουν φασαρία στον μαγαζάτορα!

Οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι κάτω και το ζευγάρι κοιτούσε μέσα από την παραλία πάνω στην ταβέρνα! Το πόσο τρόμαξαν μέχρι να συνειδητοποιήσουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό είναι φυσικό να το φανταστεί κανείς αφού έβλεπαν 2-3 άτομα μαζεμένα να φωνάζουν και να σπρώχνονται και ήταν μπροστά σε αυτό το θέαμα και τα παιδιά τους!

Στη συνέχεια αυτού, πάνω στον όλο χαμό κάποιος έσπρωξε κάποιον και έπεσε πάνω στο τραπέζι της οικογένειας Παντζόπουλου και έσπασαν κάποια ποτήρια...

Μετά από λίγα λεπτά το περιστατικό ξεθύμανε και το ζευγάρι συνέχισε το μπάνιο του με κάποια ένταση... Αυτός ήταν ο λόγος που είχε η παρουσιάστρια νεύρα, λοιπόν, όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από φωτογραφικό υλικό λίγες ημέρες πριν... Δεν μπορούσε να δεχτεί πως σε μια ήρεμη περιοχή όπου βρίσκεται με τα παιδιά της ο καθένας επειδή έχει πιει ένα ποτηράκι παραπάνω είναι ανεξέλεγκτος!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε κίτρινο φόρεμα αλλά όλοι κοιτούσαν τα πραγματικά της μαλλιά και το άβαφτο πρόσωπό της!

Αγνώριστη η Ελένη Μενεγάκη: Με φόρεμα ροζ να την πιέζει και στήθος που... "ξεχειλίζει"!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr