Έφερε καύσωνα η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Το τατουάζ που έχει «χαμηλά» προκάλεσε εγκεφαλικά!

Πού την τσάκωσε το Youweekly.gr;

Έφερε καύσωνα η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός με την εμφάνισή της στην παραλία, αφού το τατουάζ που έχει «χαμηλά» προκάλεσε εγκεφαλικά!

Με την εμφάνισή της βάζει... κάτω και 20άρες, καθώς η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και σέξι κορμιά της ελληνικής showbiz. Για εκείνους που γνωρίζουν τον χαρακτήρα της, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, γιατί είναι πραγματικός... στρατιώτης με ζηλευτή πειθαρχία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική. Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, η εμφάνισή της στην παραλία μαζί με τη φίλη της Νικόλ Παναγιώτου -σε ένα διάλειμμα από την περιοδεία της παράστασης «Toc Toc» στην οποία πρωταγωνιστεί- είναι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Expand player

Χωρίς κανένα ψεγάδι! «Μετά τα 38 άρχισα να προσέχω πολύ με γυμναστική και πρόγραμμα διατροφής και με τη βοήθεια του διατροφολόγου μου έχω κατορθώσει να μην παίρνω βάρος και να διατηρούμαι σε σταθερά επίπεδα», είχε πει χαρακτηριστικά πριν από λίγους μήνες στο YOU.

Η Ναταλία Δραγούμη προτιμά τον συνδυασμό πρωτεΐνης (άπαχο κρέας, κοτόπουλο, ψάρι) και λαχανικών στα τρία βασικά γεύματα της ημέρας, δεν τρώει ποτέ μετά τις επτά το απόγευμα, ενώ προσέχει πολύ ακόμη και τη διατροφή των παιδιών της και προτιμά να δίνει μεγάλη βάση στις πρώτες ύλες επιλέγοντας τα βιολογικά προϊόντα, αλλά και στον τρόπο μαγειρέματος, αποφεύγοντας δια ροπάλου τα τηγανητά και τα λιπαρά φαγητά. Δίνει επίσης μεγάλη βαρύτητα στις τροφές που προσφέρουν ενέργεια, όπως οι ξηροί καρποί και τα φρούτα, τα οποία εντάσσει ως σνακ στη διατροφή της.

Μαρία και Εύη Φραγκάκη: Προκάλεσαν ταραχές με τα κορμιά τους! Όλη η παραλία έστησε «πάρτι»...

Η Ναταλία θα επιστρέψει στην Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου με τη λήξη της περιοδείας της παράστασης και θα ξεκινήσει σχεδόν αμέσως τις πρόβες για το νέο θεατρικό έργο «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει» στο θέατρο Ζίνα, στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, της Ευαγγελίας Μουμούρη και του Κρατερού Κατσούλη.


Το πρόγραμμά της για γράμμωση και κάψιμο λίπους

Λατρεύει το beach volley, το κολύμπι, πηγαίνει στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα κάνοντας πιλάτες, γυμναστική με kangoo jump αλλά και TRX, κάνει συχνά ποδήλατο και έτσι το σώμα της διατηρεί τη γραμμή του. Εκτός από το σταθερό πρόγραμμα διατροφής της, για να χάσει λίπος καταφεύγει και στη γνωστή ως δίαιτα των αθλητών, που είναι μια πρωτεϊνική διατροφή με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. «Μόνο για 15 μέρες έτρωγα γιαούρτια, κρέατα, αυγά, ζαμπόν, τυρί και έπινα πάρα πολύ νερό. Είναι για λίγο χρονικό διάστημα, βοηθά στην αποτοξίνωση και καλό είναι να συνδυάζεται με αρκετή γυμναστική», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Κόλαση" στην Μύκονο! Έβαλε το κίτρινο κορδόνι της και έφερε την αναστάτωση στην Ψαρρού!

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια έκανε βουτιές σε παραλία της Μυκόνου! Ακομπλεξάριστη με το μαύρο της μπικίνι!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr