Άγγελος Λάτσιος: Η νέα αινιγματική ανάρτηση! «Η ζωή δεν έχει να κάνει με...»!

«Να μάθεις να...»!

Ο Άγγελος Λάτσιος έκανε μια νέα αινιγματική ανάρτηση, στην οποία μεταξύ άλλων έγραψε: «Η ζωή δεν έχει να κάνει με...»!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου το φετινό καλοκαίρι τον βρήκε σε διάφορα νησιά της Ελλάδας, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Expand player

Αυτό το διάστημα μάλιστα ο Άγγελος Λάτσιος, βρίσκεται για διακοπές στις Σπέτσες με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, και τις αδερφές του, Λάουρα και Βαλέρια.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρατηρήσει ότι ο Άγγελος Λάτσιος δημοσιεύει στίχους που κρύβουν κάποιο βαθύτερο νόημα.

Έτσι λοιπόν και αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με μια νέα αινιγματική φωτογραφία. Συγκεκριμένα απεικόνιζε ένα κάδρο με κάποιους στίχους, θέλοντας να περάσει ένα δικό του προσωπικό μήνυμα.

Οι στίχοι ήταν οι εξής:

«Η ζωή δεν έχει να κάνει με το να περιμένεις την καταιγίδα να περάσει, έχει να κάνει με το να μάθεις να χορεύεις στη βροχή!».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γιάννης Λάτσιος: Πήρε τα τρία του παιδιά και πήγαν διακοπές!

Ο Γιάννης Λάτσιος πήρε τα τρία παιδιά του και πήγαν διακοπές δίπλα στη θάλασσα.

Μετά τις ολιγοήμερες ξένοιαστες στιγμές στο χωριό με τον Άγγελο Λάτσιο, όπου βρέθηκε με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας του, περνάει ποιοτικό χρόνο και με τα τρία του παιδιά.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Λάτσιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από το λιμάνι στις Σπέτσες, όπου βρισκόταν για βόλτα.

Στην λεζάντα του «#spetses #summer2019 @aggelos_latsios @laouralatsiou @valerialatsiouu».

Άγγελος Λάτσιος: Διακοπές με τον πατέρα του! Δεν φαντάζεστε με ποιον πόζαραν...

Διακοπές με τον πατέρα του κάνει ο Άγγελος Λάτσιος. Δεν φαντάζεστε με ποιον πόζαραν ανήμερα της Παναγίας.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, περνάει πολύ καιρό μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο Καμάρι Κορινθίας, τόπο καταγωγής του ισχυρού άντρα των ΜΜΕ. Αφορμή για την επίσκεψη τους, η μητέρα του και γιαγιά του Άγγελου, η οποία είχε τα γενέθλια της.

Μάλιστα, πατέρας και γιος πόζαραν σε μια οικογενειακή φωτογραφία!

Άγγελος Λάτσιος: Αυτό είναι το βίντεο που του «μπλόκαρε» το Instagram!

Προκαλεί ξανά ο Άγγελος Λάτσιος και αυτό είναι το βίντεο που του «μπλόκαρε» το Instagram! Εμείς το έχουμε στα χέρια μας και θα το δείτε.... χωρίς φίλτρα και επεξεργασία!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, έκανε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ανάρτηση και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης του την μπλόκαρε, λόγω της πολιτικής χρήσης του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος δημοσίευσε ένα βίντεο από τον εμπρησμό σκύλου, ωστόσο λίγο αργότερα η ανάρτηση εξαφανίστηκε και πλέον μόνο ορισμένοι χρήστες μπορούσαν να την δουν! Εμείς προλάβαμε να την αποθηκεύσουμε και... ιδού:

Άγγελος Λάτσιος: Πήγε διακοπές και η πρώτη του φωτογραφία είναι... καθόλου ανεμενόμενη!

Άγγελος Λάτσιος: Δεν φαντάζεστε με ποιον πήγε διακοπές!

Δεν φαντάζεστε με ποιον πήγε διακοπές ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Έχουμε και φωτογραφία απόδειξη.

Ο Άγγελος, ο οποίος πλέον έχει γίνει ολόκληρος άνδρας, πραγματοποιεί μόνος του και βραδινές εξόδους με τους φίλους του, αλλά και όπως είδαμε και διακοπές.

Είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται διαφορές στιγμές από την προσωπική του ζωή. Σε μια από αυτές τις στιγμές οι διακοπές με τον θείο του, Θοδωρή Μισόκαλο.

Στα instastories του μοιράστηκε μια φωτογραφία πάνω από το πλοίο που ταξίδευαν που μάλλον έχει προορισμό την Άνδρο.

Άγγελος Λάτσιος: Το δημόσιο μήνυμα λατρείας!

Ένα δημόσιο μήνυμα λατρείας έστειλε ο Άγγελος Λάτσιος. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι λάτρης των social media.

Καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή. Είτε φωτογραφίες από εξόδους του, είτε στιγμιότυπα με την οικογένεια του.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιάννη Ατετοκούμπο θέλοντας έτσι να του πει συγχαρητήρια, αφού αναδείχθηκε MVP του ΝΒΑ, μετά την καταπληκτική σεζόν που έκανε με τους Μπακς.

Ο Άγγελος Λάτσιος, όπως πολλοί ακόμη θαυμαστές του των λατρεύουν και χαίρονται για αυτό το σημαντικό βήμα, αφού κάνει και την Ελλάδα υπερήφανη.

Ο Greek Feak μέτρησε 27.7 πόντους, 12.5 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ, ενώ οι Μπακς ήταν η κορυφαία ομάδα του ΝΒΑ στη regular season.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγγελος Λάτσιος: Με το κρασί στο χέρι ο γιος της Μενεγάκη!

Άγγελος Λάτσιος: Το δημόσιο μήνυμα λατρείας!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!