Μέγκαν Μαρκλ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο με άλλον άντρα στη Νέα Υόρκη!

Είχε φύγει από το παλάτι χωρίς τον Χάρι και το παιδί!

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο της Μέγκαν Μαρκλ να μιλάει με άλλον άντρα στη Νέα Υόρκη!

Απτόητη για την κριτική που δέχθηκε μετά τα απανωτά ταξίδια με ιδιωτικό αεροσκάφος στη διάρκεια του καλοκαιριού, η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ, χωρίς τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, ταξίδευσε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να δει την φίλη της Σερένα Γουίλιαμς να αγωνίζεται στο τελικό του US Open.

Expand player

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο που φέρνει την οριστική ρήξη με την βασιλική οικογένεια!

Στις κερκίδες μάλιστα, βρέθηκε πολύ κοντά με τη μεγάλη κυρία της μόδας, την Άννα Γουίντουρ της Vogue η οποία έχει εκφρασθεί θερμά για τη δούκισσα κατά το παρελθόν. Οι δύο γυναίκες στη διάρκεια του αγώνα συνομίλησαν αρκετές φορές, δείχνοντας ότι υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους.


Η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε το ταξίδι στη Νέα Υόρκη την τελευταία στιγμή, όταν προκρίθηκε η Γουίλιαμς στον τελικό. Ωστόσο, η παρουσία της δούκισσας στις κερκίδες δεν έφερε «γούρι» στην Γουίλιαμς που ηττήθηκε από την 19χρονη Καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Δύσκολες ώρες για τη Meghan Markle!

Δύσκολες ώρες για την Meghan Markle, η οποία περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο!

Η Δούκισσα του Sussex είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του σπουδαίου φωτογράφου μόδας Peter Lindbergh, με τον οποίο συνεργάστηκε στενά πριν από λίγο καιρό στο τεύχος της Βρετανικής Vogue.

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, ο ίδιος, πέθανε προχθές το βράδυ σε ηλικία 74 ετών.

Με τον διάσημο φωτογράφο η Markle γνωρίστηκε το 2017 όταν την φωτογράφησε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair. Εκείνη την εποχή η Meghan είχε πει για τον αγαπημένη της φίλο :«Ήμουν ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα με τον Peter γιατί σπάνια επεξεργάζεται τις φωτογραφίες του και πιστεύει στην ομορφιά της γυναίκας χωρίς μακιγιάζ. Του έδωσα μια μεγάλη αγκαλιά και του είπα: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δουλεύω μαζί σου γιατί ξέρω ότι επιτέλους μπορούμε να δούμε τις φακίδες μου».

Μέγκαν Μαρκλ - Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτές είναι τα "βρώμικα" φαγητά που τους αρέσουν!

Αυτές είναι "βρώμικα" φαγητά που αρέσουν στην Μέγκαν Μαρκλ και στην Βασίλισσα Ελισάβετ! Έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις στο junk food!

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να είναι λάτρης της γιόγκα και της υγιεινής bio διατροφής, αλλά είναι και… άνθρωπος. Αυτό σημαίνει ότι τρώει και τις κοινές λιχουδιές που τρώμε όλοι.

Οπως η ίδια είχε εξομολογηθεί σε καναδικό περιοδικό λατρεύει τις ταγανητές πατάτες. Μάλιστα είχε πει ότι θα μπορούσε να τρώει τηγανιτές πατάτες όλη μέρα. Οι τηγανητές πατάτες, όμως, όπως φαίνεται, δεν είναι η μόνη ένοχη απόλαυση της Μέγκαν Μαρκλ.

Μέγκαν Μαρκλ: Η απάντηση δόθηκε! Σε αυτόν μοιάζει ο Άρτσι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Διαζύγιο» βόμβα για Ουίλιαμ-Κέιτ και Χάρι-Μέγκαν! Είναι πλέον επίσημο...

Μέγκαν Μαρκλ: Έμειναν όλοι «κάγκελο» με την «προφητεία» για το γιο της! Η φωτογραφία από το 1961!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr