Μέγκι Ντρίο: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβγαινε με τον...»! (Βίντεο)

Με ποια παίκτρια βγαίνανε μαζί ως ζευγάρια;

Η Μέγκι Ντρίο έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «έβγαινε με τον...»!

Με αφορμή τη συνέντευξη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όχι μόνο!

Expand player

Η Μέγκι είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να σου πω ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τότε έβγαινε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπου η σχέση της είναι ο μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού. Η Γαρυφαλλιά είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την Ηλιάνα…Και με το που αποχώρησε η Γαρυφαλλιά, θυμάμαι, ήμουν στο πλατό και η Ηλιάνα πήρε το κινητό και σε κάποιον έστελνε για τη Γαρυφαλλιά. Η ίδια η Γαρυφαλλιά μου είχε πει ότι βγαίνανε μαζί ως ζευγάρια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νέα κόντρα στην Ελληνική showbiz! Η Ραμόνα Βλαντή «έκραξε» την Μέγκι Ντρίο!

Μέγκι Ντρίο για Άννα Αμανατίδου: «Είναι διπρόσωπη» (Βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο χαρακτήρισε διπρόσωπη την Άννα Αμανατίδου, με την κόντρα τους να συνεχίζεται και μετά το GNTM!

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Αμανατίδου, οι οποίες "έπαιξαν" στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του OPEN TV.

«Όταν το προσπαθείς, σίγουρα έρχονται πράγματα, είναι καλό να κοιτάμε θετικά για να ευελπιστούμε στο κάτι καλύτερο και να βάζουμε στόχους και όνειρα. Με την μόνη που έλυσα τις διαφορές μου και της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα είναι η Μικαέλα. Ακόμη και τώρα μιλάμε. Θεωρώ ότι με έκριναν άνευ λόγου. Με καμία κοπέλα δεν έκανα ποτέ παρέα τόσο κοντά για να με κρίνουν και να κρίνουν την προσωπικότητά μου.

Νερό κι αλάτι για μένα, δεν θέλω να κρατήσω κακίες. Καλή επιτυχία στη Μέγκι στο νέο της ξεκίνημα… Ακούω ότι λέει πράγματα για μένα, δεν θέλω να το συνεχίσω. Όσο απαντάς τόσο δίνεις αξία σε κάποια πράγματα. Είμαι εδώ για να λύσω πράγματα, αλλά όχι για να απαντήσω στην αρνητική κριτική», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Αμανατίδου.

H Μέγκι Ντρίο τότε ξέσπασε λέγοντας: «Αν δεν αναφερθεί, που θα αναφερθεί; Εγώ δεν την πάω προσωπικά. Πάντα πέταγε καρφιά για μένα κι έτσι έφτασε τέταρτη στο παιχνίδι. Τώρα έχει ένα κανάλι στο youtube και συνέχεια ανεβάζει παλιά βίντεο μας μέσα από το σπίτι και με σχολιάζει ακόμα. Ήταν επιθετική πίσω από τις κάμερες, μπροστά είναι νεράιδα. Αυτό γίνεται μονίμως. Για μένα είναι διπρόσωπη.

Άννα Αμανατίδου: Μοίρασε "εγκεφαλικά" με το μαγιό της!

Με έχει μπλοκάρει από παντού. Την είχα πάρει τηλέφωνο μια φορά για μια δουλειά και ήταν παρούσα και η Μικαέλα κι έλεγε μετά ότι την παίρνω τηλέφωνο και την παρακαλάω. Αυτό για τη Μικαέλα που λέει είναι ψέμα, αφού την έβριζε στο σπίτι. Καλύτερα να μη με πάρει τηλέφωνο για καφέ»,

Από την πλευρά της η Μικαέλα Φωτιάδη είπε: «Μετά το παιχνίδι μιλήσαμε, της είχα ζητήσει συγγνώμη για κάποια πράγματα, γιατί εντάξει η κατάσταση είχε ξεφύγει. Την κοπέλα δεν την ήξερα, τη γνώρισα στο σπίτι, απλά ήξερα ότι είχε προηγούμενα με τη Μέγκι και την Εύη. Δεν σημαίνει ότι είμαστε και φίλες».

Μέγκι Ντρίο - Ραμόνα Βλαντή: Ο «πόλεμος» συνεχίζεται! «Αυτή η κοπέλα μου περνάει αόρατη...»! (Βίντεο)

Ο «πόλεμος» μεταξύ Μέγκι Ντρίο και Ραμόνας Βλαντή συνεχίζεται! Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων είπε: «Αυτή η κοπέλα μου περνάει αόρατη...»!

Η Μέγκι Ντρίο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star, «GNTM», αυτήν την χρονιά την βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», στο Open.

Στην σημερινή εκπομπή προβλήθηκε μια συνέντευξη της Ραμόνας, που έγινε γνωστή με την συμμετοχή της στο «My Style Rocks», του ΣΚΑΪ, και μεταξύ άλλων μίλησε για την «κόντρα» που ξέσπασε πριν από λίγο καιρό με την Μέγκι Ντρίο.

Οι δύο κοπέλες συναντήθηκαν στα καμαρίνια των εκπομπών και δεν αντάλλαξαν ούτε γεια. Στις δηλώσεις που έκανε η Ραμόνα Βλαντή επέμεινε: «Φυσικά και αναγνωρίζω τις φωτογραφίες που έχουν photoshop. Θα το έλεγα διαφορετικά αν δεν είχε»;

Η Μέγκι Ντρίο απάντησε με την σειρά της και είπε χαρακτηριστικά:

«Μια όμορφη μέρα ξύπνησε η Ραμόνα, πήρε τη φωτογραφία και σχολίαζε ότι είμαι Alien που κινείται ανάμεσά μας και κάνει photoshop στη μέση της. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είχε photoshop. Εγώ όταν δεν γνωρίζω κάποιον δεν είμαι υποχρεωμένη να τον χαιρετήσω. Δεν την ξέρω καν! Ούτε προσωπικά, ούτε τι έχει κάνει. Εμένα αυτή η κοπέλα μου περνάει αόρατη! Εγώ περίμενα έστω ένα συγγνώμη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η "αιχμή" της Ραμόνα για την Μέγκι Ντρίο! "Από το σπίτι μου έχω μάθει..." (Βίντεο)

Η Ραμόνα άφησε την "αιχμή" της για την Μέγκι Ντρίο, λέγοντας πως εκείνη στο σπίτι της έχει μάθει άλλα πράγματα!

Όλα έγιναν στον "αέρα" της εκπομπής του OPEN TV "Μεσημέρι #yes".

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένη η Ραμόνα Βλαντή, η οποία σχολίασε φωτογραφίες διασήμων στα social media και έκρινε ποιοι έχουν κάνει φωτομοντάζ στις φωτογραφίες τους και ποιοι όχι.

Επίσης, απάντησε για το τι έγινε στην τυχαία συνάντηση της με την Μέγκι Ντρίο στα παρασκήνια.

Eκεί η νικήτρια του My Style Rocks άφησε μία αιχμηρή ατάκα, λέγοντας: «Έχω μάθει από το σπίτι μου, ότι αυτός που μπαίνει σε ένα δωμάτιο χαιρετάει… Δεν πιστεύω ότι έχουμε κάτι κοινό».

Δείτε το βίντεο

Μέγκι Ντρίο: «Άνοιξε πυρ» κατά της Ραμόνας Βλαντή! «Θα με πει και Άλιεν...»! (Βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο άνοιξε πυρ κατά της Ραμόνας Βλαντή! «Θα με πει και Άλιεν...»!

Το μοντέλο έγινε γνωστό μέσα από το ριάλιτι μόδας του STAR, το GNTM!

Η ίδια σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OpenTv και συγκεκριμένα στο «Καλοκαίρι #not», αναφέρθηκε στην κόντρα της με την Ραμόνα Βλαντή και όλα όσα είπε για την Μέγκι Ντρίο.

«Συζητήθηκα πάρα πολύ από τον Νίκο Μουτσινά, έχει παραγίνει...»

Συγκεκριμένα είπε:

«Ραμόνα κοίταξε λίγο. Έκανα photoshop γλυκιά μου. Χρησιμοποίησα φίλτρα του Instagram, photoshop δεν χρειάζεται, το βλέπεις κι εσύ. Δεν την έχω δει ποτέ, δεν έχουμε πει γεια ποτέ, δεν με ξέρει, δεν την ξέρω. Αν με δει μπροστά της τι θα μου πει; Θα έχει το πρόσωπο να έρθει να μου μιλήσει, που είμαι και Alien;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μέγκι Ντρίο: Άδειασε δημοσίως την Ραμόνα! «Το έκανε για δημοσιότητα!» (Βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο άδειασε δημοσίως την Ραμόνα Βλαντή, λέγοντας πως έκανε το σχόλιό της για την ίδια λόγω δημοσιότητας!

Mίλησε ανοιχτά για την κόντρα που ξέσπασε στην εκπομπή «Καλημέρα #not»!

Χαμός έγινε με την Μέγκι Ντρίο και την Ραμόνα Βλαντή στο instagram!

Αρχικά η νικήτρια του My Style Rocks σχολίασε μία φωτογραφία της πρώην παίκτριας του GNTM, την οποία χαρακτήρισε ως «άλιεν».

Στη συνέχεια η Μέγκι Ντρίο έδωσε την αφοπλιστική της απάντηση, ενώ σήμερα μίλησε στην εκπομπή του OPENtv «Καλοκαίρι #not» για το περιστατικό!

Συγκεκριμένα είπε: «Την κοπέλα δεν την ξέρω, δεν με έχει δει ποτέ από κοντά. Δεν την έχω δει από κοντά, δεν την έχω παρακολουθήσει ούτε στο “My Style Rocks”. Θεωρώ ότι το έκανε για δημοσιότητα, είναι μία πολύ καλή κίνηση για να ακουστεί, γιατί είμαι ένα δημόσιο άτομο και γράφουνε για εμένα. Δεν τα δέχομαι τα σχόλιά της, απάντησα στην ανάρτηση αυτή ενώ αυτή όχι, άρα μάλλον κάπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Να πάρει και την κ. Καγιά τηλέφωνο να δει τα auditions μου, να δει πόσο είναι η μέση μου… Να κάτσεις να ασχοληθεί με τον εαυτό της και όχι με τη Μέγκι», δήλωσε χαρακτηριστικά το πρωί της Παρασκευής η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γενέθλια για την Μέγκι Ντρίο στο πλατό του «Ευτυχείτε»! Η εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη!

Το απίστευτο κράξιμο της Μέγκι Ντρίο στο GNTM - «Κανένας από τους κριτές δεν ασχολιόταν»! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr