Δύσκολες ώρες για την Νίκη Κάρτσωνα! Ο θάνατος της «χτύπησε» την πόρτα!

Το σπαρακτικό μήνυμα της!

Δύσκολες ώρες περνάει η Νίκη Κάρτσωνα. Ο θάνατος της «χτύπησε» την πόρτα και το αποκάλυψε η ίδια με μια σπαρακτική ανάρτηση.

Η επιχειρηματίας έχασε τον πατέρα της και θέλησε να μοιραστεί μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον άνθρωπο που την μεγάλωσε.

Expand player

Alpha: Δύσκολες ώρες για αγαπημένη παρουσιάστρια! Το... κακό που της "χτύπησε" την πόρτα...

«Ήρθε η στιγμή λοιπόν… Να πούμε αντίο..Ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Η δύσκολη στιγμή, να φύγεις… Έτσι αποφάσισες Και αυτό είναι που θα σκέφτομαι στα δύσκολα. Έτσι αθόρυβα και στα κλεφτά το πήρες πια απόφαση πως θες να φύγεις… Να πας το δικό σου όμορφο ταξίδι… Όπως και να το πεις όμως η απουσία είναι το ίδιο έντονη… Δεν θα την

ξαναπώ αυτή τη λέξη ΜΠΑΜΠΑ. Μέχρι εδώ ήταν για μένα, τη Μαρία και τη Βάσω… Και είναι δύσκολο γαμώτο να μην το ξαναπείς. Να μην ξαναμιλήσουμε, να μην σε ξαναδούμε…Έφυγες μπαμπά, αυτή είναι η ιστορία. Θυμάμαι, μικρό κορίτσι ήμουνα όταν εκεί, στην πλατεία πάνω μου μίλησες και για το θάνατο… Θυμάμαι πόσο έκλαψα, πόσο συγκλονισμένη ήμουνα όταν μου είπες πως, κάποια στιγμή θα έχανα και εσάς. Απαρηγόρητη ήμουνα ΜΠΑΜΠΑ και ας μου έλεγες πως, χρόνια μετά πολλά θα γίνει ότι γίνει… Και ήρθαν τα χρόνια αυτά ΜΠΑΜΠΑ… Και ξαφνικά μεγάλωσα… Γιατί όταν έχεις τον μπαμπά σου να σε λέει παιδί, παιδί είσαι ακόμα. Μεγαλώσαμε μπαμπά και αποφάσισες να πας ταξίδι…Πάντα θα είσαι εδώ και ας μην είσαι… Στην καρδιά μας…
Καλό ταξίδι… Βάσω, Μαρία, Νίκη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε την φωτογραφία του.

Πολύ δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό! Ο 17χρονος γιος του δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Πολύ δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό, αφού ο 17χρονος γιος του δίνει μάχη με τον καρκίνο!

«Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, ο γιος μου Βανς διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήταν 16 ετών. Το αντιμετωπίζει σιωπηλά. Όλοι μας δίνουμε ήσυχα αυτή τη μάχη. Έχει ήδη κάνει 28 χημειοθεραπείες κι όμως παραμένει πολύ θετικός και αισιόδοξος, είναι συγκεντρωμένος και προσπαθεί να ζει τη ζωή του όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Κάθε μέρα. Είναι ένας σκληρός μάγκας. Πανέξυπνος.

Δύσκολες ώρες για κορυφαία τραγουδίστρια! Ο πατέρας της έχει καρκίνο στον μαστό!

Πολύ αστείος. Και έχει μια χρυσή καρδιά. Κουράγιο, δύναμη, γενναιότητα, είναι ένας πολεμιστής. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν έχω υπάρξει πιο περήφανος στη ζωή μου. Σ’ αγαπάω γιέ μου» γράφει σε σχετική ανάρτηση ο Γουίλιαμ Μπάλντουιν!

Δείτε την:

Σοκ! «Έσβησε» από καρκίνο γνωστός τραγουδιστής!

Σοκ έχει προκληθεί από την είδηση ότι «έσβησε» από καρκίνο γνωστός τραγουδιστής!

Έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας και έδωσε σκληρή μάχη. Χρειάστηκε να νοσηλευθεί αρκετές φορές.

Ο επονομαζόμενος "πρίγκιπας" της λάτιν μουσικής σκηνής Χοσέ Χοσέ, πέθανε στα 71 του.... Ο γεννημένος στο Μεξικό, Χοσέ Ρομούλο Σόσα Ορτίς, θεωρείτο είδωλο και το κοινό τον αγαπούσε πολύ για τις αισθαντικές μπαλάντες του και τη βελούδινη φωνή του με την οποία άγγιζε την καρδιά τους , αναφέρουν τα ισπανόφωνα Μέσα.

Σοκ για κορυφαίο τραγουδιστή! «Έχω καρκίνο του προστάτη...»

Έγινε είδωλο όχι μόνο στο Μεξικό αλλά σε όλες τις ισπανόφωνες χώρες. Κυκλοφόρησε περισσότερα από 50 άλμπουμ και συλλογές και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Alpha: Δύσκολες ώρες για αγαπημένη παρουσιάστρια! Το... κακό που της "χτύπησε" την πόρτα...

Θρήνος: Πέθανε ο Ρόμπερτ Φρανκ!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr