To Πρωινό: «Μαύρισε» το πλατό! Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας...

Tα λόγια καρδιάς για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο...

«Μαύρισε» το πλατό στο Πρωινό με το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας... Τα λόγια καρδιάς για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο....

Η Φαίη Σκορδά, στην έναρξη της εκπομπής θέλησε να μιλήσει για την απουσία του Δημήτρη αλλά και για τις δύσκολες ώρες που περνάει μετά το θάνατο της μητέρας του.

Expand player

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της μητέρας του; Έσκασε τώρα!

«Σήμερα θέλουμε τη δική σας αγκαλιά διότι πραγματικά αυτό που θα ζητούσαμε θα ήταν να κάνουμε μια ζεστή αγκαλιά τον Δημήτρη τον Ουγγαρέζο που ανθρώπινα θέλαμε πάρα πολύ να είμαστε μαζί του αυτές τις ώρες. Είμαστε εδώ, τον σκεφτόμαστε και μαζί θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα, λίγο αμήχανα αλλά θα συνεχίσουμε εδώ να κάνουμε την εκπομπούλα μας. Μαζί σας θα το περάσουμε και αυτό» είπε εμφανώς συγκινημένη.

Πάγωσε η Σκορδά στο Πρωινό! Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από το σχολείο των παιδιών της! (Βίντεο)

Κατά την διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Πρωινό», η Φαίη Σκορδά, δέχτηκε ένα απρόοπτο τηλεφώνημα που την έκανε κυριολεκτικά να παγώσει on air!

Η παρουσιάστρια, μίλησε στο κινητό της καθώς όπως αποκάλυψε λίγα λεπτά αργότερα, το τηλεφώνημα ήταν από το σχολείο των παιδιών της και είχε συμβεί κάτι έκτακτο! Διαβάστε παρακάτω...

«Πάμε να δούμε μία συνέντευξη; Χίλια συγγνώμη με πήραν από το σχολείο και πρέπει να πάρω τηλέφωνο» είπα χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά καθώς απομακρυνόταν από το πλατό της εκπομπής και πάσαρε το θέμα άρον άρον! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το ξέσπασμα της Σκορδά για το Master Chef και η δημόσια τοποθέτηση

Πόλεμος ξέσπασε στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο του Master Chef!


Η εκπομπή, όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, έπαιξε κάποια αποσπάσματα από την αποχώρηση αλλά και τις πιο πιπεράτες στιγμές του παιχνιδιού!


Αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά, πήρε τον λόγο και τόνισε: «Παιδιά, μισό λεπτό! Εγώ η ίδια το βλέπω, το βράδυ, στην τηλεόραση, χαλαρή! Είμαι και εγώ τηλεθεατής! Αλλά, σας έχω πει... αυτά τα θα σε βρίσω, θα σου ρίξω μπουνιές, έχω πει να μην τα παίζουμε στην εκπομπή! Γιατί να κάνουμε αναπαραγωγή εμείς εδώ; Δεν συμφωνώ με αυτά που ακούγονται στην εκπομπή και παρακαλώ όταν παίζονται αυτά στην τηλεόραση να μην κάνουμε αναπαραγωγή»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή είναι γυναίκα που του στάθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή!

Ναταλία Γερμανού: Το δημόσιο συγκινητικό μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τις δύσκολες ώρες που περνάει! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr