Μπουράκ Χακί: Αυτή την ανάρτηση του με την Χαρά πρέπει να την δεις! Η δημόσια εξομολόγηση!

Τι έγραψε;

Αυτή την ανάρτηση του Μπουράκ Χακί με την Χαρά Παππά από το GNTM πρέπει να την δεις! Η δημόσια εξομολόγηση που έκανε το Instagram να «λιώσει».

Ο Τούρκος ηθοποιός είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της παίκτρια και στην στηρίζει σε κάθε της βήμα που παίρνει απόφαση να πάρει.

Expand player

Της έχει μεγάλη αδυναμία και αυτή η ανάρτηση του το επιβεβαίωσε!

Ο Μπουράκ Χακί δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και της έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση.

«Η μία και μοναδική μου! Περήφανος για σένα και την καρδιά σου» έγραψε ο ερωτευμένος Μπουράκ Χακί.

Μπουράκ Χακί: Θα μπει στο παιχνίδι για τα μάτια της Χαράς Παππά; Η απάντηση του!

Θα μπει στο παιχνίδι του GNTM ο Μπουράκ Χακί για τα μάτια και μονό της Χαράς Παππά; Η απάντηση του "λύνει το μυστήριο".

Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο τελικός του ριάλιτι μόδας θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκέμβριου και οι κοπέλες σε μία από τις δοκιμασίες, θα κληθούν να φωτογραφηθούν με τους συντρόφους τους.

Αν η Χαρά Παππά βρίσκεται στον τελικό όπως ήδη λέγεται τότε θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Μπουράκ Χακί για να φωτογραφηθεί στο πλευρό της.

«Πάντως επειδή χθες είδα ένα άρθρο ότι κάποια στιγμή θα μπουκάρει μέσα στο σπίτι ο Μπουράκ. Και επειδή χθες μίλησα μαζί του, μου είπε πως δεν ισχύει αυτό. Ότι δηλαδή προς το παρόν δεν έχει συμφωνηθεί κάτι τέτοιο. Μου είπε πως του λείπει πολύ η Χαρά και ότι έχουν περάσει 6 μήνες και δεν ξέρει πως θα αντέξει μέχρι τον τελικό» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά η οποία μίλησε η ίδια με τον Μπουράκ.

Μπουράκ Χακί: Η Τουρκία αποθεώνει την Χαρά Παππά και προβάλλουν την συμμετοχή της στο GNTM!

Η Τουρκία, απ' όπου κατάγεται ο Μπουράκ Χακί, αποθεώνει την Χαρά Παππά και προβάλλουν την συμμετοχή της στο GNTM 2!

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας του Star, Χαρά Παππά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας στιγμή, που την είδαμε στις οντισιόν.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κορίτσια και αυτό οφείλεται - πέρα από την ομορφιά και την καλή της πορεία στο παιχνίδι - και από την σχέσης της με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

Αυτή την περίοδο, η Χαρά Παππά βρίσκεται στο ριάλιτι μόδας και ο αγαπημένος της δεν διστάζει να την υποστηρίζει δημόσια μέσα από τα social media του.

Μάλιστα, η Χαρά Παππά έχει γίνει θέμα και στα τούρκικα Μέσα, με αποτέλεσμα να δείχνουν την πορεία της στον διαγωνισμό.

Αυτή τη φορά, ο Μπουράκ Χακί δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με ένα από τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Hurriyet για την σύντροφό του, Χαρά Παππά και στη συνομιλία που είχαν οι δυο τους στο επεισόδιο με το «make over».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ειρήνη Ερμίδου: Γυμνή η παίκτρια του GNTM! Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Την εμφάνιση αυτής της παίκτριας δεν την είδαμε ποτέ στο GNTM! Την έκοψαν γιατί είχε άσχημα πόδια!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!

TAGS