Χωρισμός "έκπληξη" στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις της αγαπημένης ηθοποιού...

Δύσκολες ώρες και για τους δύο...

Ένας χωρισμός "έκπληξη" ήρθε να σοκάρει την ελληνική showbiz! Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις της αγαπημένης ηθοποιού μετά τους... τίτλους τέλους!

Το ζευγάρι αυτό ήταν από τα πιο αγαπημένα ωστόσο αποφάσισε να ρίξει "αυλαία" στη σχέση του μετά από 7 ολόκληρα χρόνια!

Expand player

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διέλυσαν όλα έναν χρόνο μετά...

Ο λόγος για τη Δανάη Μπάρκα και τον Πάνο Αδαμόπουλο. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου με τον γνωστό βολλεϋμπολίστα. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η Δανάη Μπάρκα έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί στο Χαλάνδρι και γύρισε στο δικό της στο Περιστέρι.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού ήρθε από την ίδια η οποία μίλησε στην Real. «Μόλις Χώρισα!» είπε η Δανάη Μπάρκα και σήμανε και οριστικά το τέλος της σχέσης της με τον Πάνο Αδαμόπουλο μετά από τόσα χρόνια.

Δύσκολες ώρες για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τη Δαναή Μπάρκα! Τι συνέβη με την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου;

Η Δανάη Μπάρκα βιώνει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της ύστερα από το περιστατικό που την "τσάκισε".

Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε δημόσια για τα ροτβάιλερ! Το μήνυμα που συγκίνησε!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μετά από 6,5 χρόνια, έπεσαν τίτλοι τέλους για τη σχέση της με τον βολλειμπολίστα Πάνο Αδαμόπουλο. Βέβαια το YouWeekly.gr δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το χωρισμό, ωστόσο οι φήμες μιλάνε για οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Μάλιστα λέγεται πως η Δανάη έφυγε από το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν στο Χαλάνδρι και επέστρεψε στο δικό της στο Περιστέρι.

Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε δημόσια για την διαφορετικότητα - «Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να...»!

Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα δημόσια για την διαφορετικότητα με μια μακροσκελές κείμενο. «Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός, υποστηρίζει το διαφορετικό, ενώ μέσα από τις φωτογραφίες της θέλει να περάσει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, να αγαπήσουν το σώμα τους.

Στο Instastory της έγραψε:

«Θα πω μόνο τα εξής: Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να αποδεχτεί κανέναν γιατί κανείς δεν έχει έρθει στην γη με τον τίτλο του "αποδοχέα" για να ορίσει τι πρέπει να υπάρχει και τι όχι.

Το τι θεωρεί "ωραίο" ο καθένας είναι εντελώς υποκειμενικό. Τον τρόπο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο καθένας για να εκφραστεί τα ορίζει η παιδεία και η μόρφωσή του. Παιδεία δεν ειναι το Πανεπιστήμιο. Παιδεία είναι η συμπεριφορά, η καλλιέργεια, η ευγένεια και η διακριτικότητα (και άλλα πολλά)».

Ενώ συνέχισε και έγραψε μεταξύ άλλων:

«Η εικόνα αλλάζει, η λάμψη υποχωρεί, το δέρμα ζαρώνει, η ενέργεια πέφτει, το σώμα κρεμάει. Ένα κοφτερό μυαλό, ένα αληθινό χαμόγελο, το χιούμορ, η εξυπνάδα, η ευφυΐα, η ευγένεια, η αισθητική, η ενσυναίσθηση, η δοτικότητα και η καλλιέργεια ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ όσα χρόνια και αν περάσουν. Στο τέλος αυτά μένουν!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δανάη Μπάρκα: Πιο «καυτή» από ποτέ! Το νέο look ανέδειξε τη θηλυκότητά της!

Δανάη Μπάρκα: Το πήρε απόφαση και ξεκινάει διατροφή!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr