Αντώνης Ρέμος: Φίλησε την Υβόννη μπροστά στις κάμερες! «Κάγκελο» οι φωτογράφοι!

Καρέ καρέ το καυτό φιλί!

"Κάγκελο" έμειναν οι φωτογράφοι με το καυτό στιγμιότυπο! Ο Αντώνης Ρέμος φίλησε στο στόμα την Υβόννη Μπόσνιακ μπροστά στις κάμερες!

Ο Αντώνης Ρέμος δεν μπόρεσε να λείψει από την πρώτη επίσημη επίδειξη μόδας της αγαπημένης του, Υβόννη Μπόσνιακ! Ο τραγουδιστής φρόντισε να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του για την AXDW!

Expand player

Φέτος, για πρώτη φορά, η ταλαντούχα σχεδιάστρια συμμετείχε στην "Athens Xclusive Designers Week", παρουσιάζοντας ένα μοναδικό show!

Έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία, τα τελευταία χρόνια, το brand "Yvonne Bosjnak Athens", πέτυχε σημαντική προβολή σε τίτλους παγκοσμίου φήμης όπως το Vanity Fair, η Βρετανική Vogue και το Forbes. Τώρα ήρθε η σειρά να κατακτήσει και τα ελληνικά catwalks στο Περιστύλιο του Ζαππείου.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους της, ήταν φυσικά και ο αγαπημένος της, που δεν μπόρεσε να κρύψει την περηφάνια του!

Ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο Ζάππειο Μέγαρο λίγο πριν ξεκινήσει το show, ενώ με το που τελείωσε, έσπευσε να συναντήσει την σύζυγό του στα παρασκήνια και να φωτογραφηθεί μαζί της.

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Καυτά φιλιά και αγκαλιές στις σουίτες του γηπέδου! Τους κοιτούσαν όλοι...

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καυτά φιλιά και τις αγκαλιές του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ στις σουίτες του γηπέδου ! Τους κοιτούσαν όλοι...

Το βράδυ του γάμου τους τής τραγουδούσε ότι την αγαπάει «μέχρι το τέλος του κόσμου», δεν θα έφτανε μαζί της μέχρι το Φάληρο; Οι δυο τους γιόρτασαν τον Σεπτέμβριο την πρώτη τους επέτειο ως παντρεμένοι και την περασμένη εβδομάδα το YOU τούς συνάντησε στο γήπεδο του Ολυμπιακού όπου πήγαν για να παρακολουθήσουν τον «Θρύλο» να κοιτάει στα μάτια την Μπάγερν Μονάχου, παρά την ήττα του με 2-3.

Υβόννη Μπόσνιακ: Απλά ακομπλεξάριστη κατέβηκε από το σκάφος με τις "παντοφλίτσες" της!

Ο λαοφιλής τραγουδιστής δεν κρύβει την αγάπη του για την μπάλα, έχοντας μάλιστα διατελέσει πρόεδρος στον Ηρακλή το 2007, στην αγαπημένη του ομάδα από παιδί. Ωστόσο, αυτό τον οδήγησε σε περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη και έκτοτε περιορίστηκε αποκλειστικά σε ρόλο φιλάθλου, παρακολουθώντας στενά τα αθλητικά δρώμενα, με εμάς να τον καταγράφουμε την ώρα που πανηγύριζε το γκολ του Ελ Αραμπί, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τη σύζυγό του.

Κι εκείνη, όμως, από την πλευρά της έχει δείξει την αγάπη της για το ποδόσφαιρο, έχοντας επισκεφτεί το γήπεδο και στο παρελθόν, μάλιστα χωρίς τον Αντώνη Ρέμο, αλλά με την κουμπάρα της Μαρία Μπεκατώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΜΟΝΟ 1,5 ΕΥΡΩ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντώνης Ρέμος: Στην πιο τρυφερή στιγμή με την μικρή Ελένη! Η φωτογραφία έκπληξη!

Αντώνης Ρέμος: Πλήρωσαν δυο μισθούς για να τον ακούσουν στο Μονακό! Τους σέρβιραν μέχρι και...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr