Eurovision 2020: Η Ελληνίδα πολιτικός που κέρδισε τον διαγωνισμό το 1972 επιστρέφει για να... ξανατραγουδήσει! «Βόμβα» η συμμετοχή της!

Όνομα έκπληξη!

«Βόμβα» η συμμετοχή της Ελληνίδας πολιτικό στην Eurovision του 2020, που κέρδισε τον διαγωνισμό το 1972 και επιστρέφει για να... ξανατραγουδήσει!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Eurovision 2020 θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο και θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και η χώρα μας έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες.

Expand player

Σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ η Κλεοπάτρα Πατλάκη έκανε μια αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους!

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως στο Eurovision Gala που θα γίνει τον Δεκέμβριο, θα εμφανιστούν αρκετοί καλλιτέχνες που πέρασαν από τον δημοφιλή διαγωνισμό τα τελευταία 30 χρόνια.

Ένα όνομα όμως είναι εκείνο που επιθυμούν πολύ να δώσει το «παρών» και αυτό είναι η Βίκυ Λέανδρος που είχε βγει νικήτρια με το Λουξεμβούργο το 1975.

Eurovision: Συγκρότημα "φωτιά" θα εκπροσωπήσει το Βέλγιο! Αυτό το τραγούδι τους έχει γίνει viral!

Eurovision: Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει είναι 17 ετών! Αυτό είναι το πρόσωπο της!

Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision είναι 17 ετών. Αυτό είναι το πρόσωπο της και είναι φωνάρα και πανέμορφη.

Ο 65ος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από όλες τις χώρες.

Για ακόμη μια φορά η Ελλάδα θα πάρει μέρος και έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν. Ένα όμως είναι το φαβορί σύμφωνα με τον εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παρόλο που οι φήμες ήθελαν την Καλομοίρα.

Ο λόγος για την Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία και είναι teen idol στην εν λόγω χώρα. Μάλιστα, την έχουμε δει και στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στα MAD στο πλευρό ρης Κόνι Μεταξά και της Ζόζεφιν.

Eurovision 2020: Κατέθεσαν υποψηφιότητα Ελλάδα και Κύπρος! Ποια ονόματα ακούγονται;

Η Ελλάδα και η Κύπρος κατέθεσαν υποψηφιότητα για την Eurovision 2020! Ποια ονόματα ακούγονται για την εκπροσώπηση της χώρας;

Στην σημερινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου, στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2020.

Είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ:

«Και η Ελλάδα και η Κύπρος θα είναι παρούσες στην Eurovision… Καταρχήν για την Ελλάδα μπορεί να δούμε, εθνικό τελικό και όχι απευθείας ανάθεση κάτι που στην Ελλάδα είχε να γίνει από το 2015. Αυτό θα το γνωρίζουμε σίγουρα περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Στην Κύπρο, υπάρχουν ήδη 70 υποψήφια τραγούδια που αναζητούν τον κατάλληλο ερμηνευτή. Όταν επιλεγεί το τραγούδι τότε θα επιλέξουν και τον τραγουδιστή… Να δούμε όμως και μερικά ονόματα… Ίαν Στρατής και Βαγγέλης Κακουριώτης».

H ιστορία του περσινού νικητή!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Eurovision 2020: Αυτό είναι το όνομα - βόμβα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

Eurovision: Αποκάλυψη για την συμμετοχή της Τερζή - «Στον κρυφό ημιτελικό...»!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr