Μέγκι Ντρίο: Η ενόχληση της παρουσιάστριας με την στάση της απέναντι στην Εύη Ιωαννίδου!

Τι εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου;

Μεγάλη ήταν η ενόχληση της παρουσιάστριας με την στάση της Μέγκι Ντρίο απέναντι στην πρώην συμπαίκτρια και φίλη της Εύη Ιωαννίδου!

Όλα ξεκίνησαν μετά την προβολή δηλώσεων της Εύης Ιωαννίδου, οι οποίες έκαναν έξαλλη τη Μέγκι!

Expand player

Ευτυχείτε: Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλάνε για πρώτη φορά!

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για την προσωπική ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Εύης Ιωαννίδου, με την Καινούργιου να κάνει παρατήρηση λέγοντας χαρακτηριστικά...

"Μη μιλήσει κανείς. Εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη; Αυτό δεν είναι ωραίο που κάνεις. Είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα. Είπε η Μέγκι ότι υπήρχε φλερτ. Δεν είμαι τρελή. Εγώ δε σου βάζω χέρι. Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα. Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Δε θέλω στη δική μου εκπομπή".

Μέγκι Ντρίο: «Άδειασε» δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Την έχει ψωνίσει...» (Βίντεο)

«Την έχει ψωνίσει»... Η Μέγκι Ντρίο δε δίστασε και «άδειασε» δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Δείτε το σχετικό βίντεο...

Η Μέγκι Ντρίο εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» και μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά το μοντέλο δεν άφησε ασχολίαστο το GNTM και τα όσα βλέπουμε στους δέκτες μας φέτος το φθινόπωρο από το δημοφιλές ριάλιτι.

Μέγκι Ντρίο: Άλλαξε hair look και έκανε την τάση της σεζόν! Δείτε την αλλαγή!

Μεταξύ άλλων, η Μέγκι σχολίασε και την κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με απόλυτη ειλικρίνεια! Δε δίστασε λοιπόν στιγμή και είπε άνετα τη γνώμη της για την κριτή του show στο οποίο συμμετείχε και η ίδια πέρυσι.

«Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει»!

Μάλιστα πέταξε και μία ατάκα σκέτη "φωτιά" για την Ηλιάνα σχολιάζοντας πως πρέπει να χάσει κιλά και πως αν η ίδια ήταν κριτής θα την περνούσε αν έχανε κιλά: «Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γενέθλια για την Μέγκι Ντρίο στο πλατό του «Ευτυχείτε»! Η εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη!

Το απίστευτο κράξιμο της Μέγκι Ντρίο στο GNTM - «Κανένας από τους κριτές δεν ασχολιόταν»! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr