Μέγκι Ντρίο: Οι πρώτες δηλώσεις για την ξαδέρφη της που αγνοούνταν στο σεισμό της Αλβανίας! (Βίντεο)

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Τις πρώτες δηλώσεις για την ξαδέρφη της που αγνοούνταν στα συντρίμμια στο σεισμό της Αλβανίας έκανε η Μέγκι Ντρίο, σήμερα στο «Ευτυχείτε».

Το μοντέλο μάλιστα, έκανε αποκαλύψεις για τον φονικό εγκέλαδο που «χτύπησε» την χώρα με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέχρι ώρας 24 νεκροί.

Expand player

Όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από το Vandas blog, η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο αγνοούνταν μετά τον σεισμό που σημειώθηκε.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή στο Open, αποκάλυψε πως την βρήκαν μαζί με φίλες σε ένα μαγαζί που είχε πάει για ψώνια και βρίσκεται σε κόμμα στο νοσοκομείο.

Μέγκι Ντρίο: "Δικάζει" ξανά! «Στο GNTM μου πέταγαν το φαγητό... ρωτήστε την Αμανατίδου»!

Η Μέγκι Ντρίο δε διστάζει λεπτό και "δικάζει" ξανά τη νέμεση της από το GNTM! «Στο σπίτι μου πέταγαν το φαγητό... ρωτήστε την Αμανατίδου»!

Το γνωστό μοντέλο σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», αναφέρθηκε στη δήλωση της Μαρτίνας σχετικά με το φαγητό στο σπίτι του GNTM και πέταξε ένα "καρφί" για την Άννα Αμανατίδου.

Συγκεκριμένα, η Μέγκι άφησε να εννοηθεί ότι Άννα Αμανατίδου ήταν αυτή που της πέταγε το φαγητό όσο βρίσκονταν και οι δύο μέσα στο σπίτι.

«Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα μετά την τελευταία μου συνέντευξη στον Αρναούτογλου, όπου πολύς κόσμος ταυτίζεται μαζί μου και με την αλήθεια μου. Έχω αποφασίσει να μην απαντάω πια στη Ναταλία Γερμανού γιατί νομίζω αυτό το παιχνίδι έχει γίνει… λέω κάτι εγώ, λέει κάτι αυτή. Είμαι σε ένα πάνελ και είμαι εκεί για να πω τη γνώμη μου. Επειδή το “Ευτυχείτε” πάει καλά προσπαθούν όλοι να πιαστούν από κάπου και για μένα λένε πάντα αρνητικά σχόλια και ούτε ένα θετικό. Δεν πειράζει, τα καταφέρνω και μόνη μου, ευχαριστώ. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, είμαι ένας άνθρωπος που έχει συναισθήματα.

Έλεος, μια τέτοια παραγωγή του GNTM, δεν θα βγούμε να πούμε ότι δεν έχουν λεφτά και δεν ταϊζουν τα κορίτσια. Μάλλον η Μαρτίνα ασχολιόταν με τα… ουράνια και τα τόξα και όχι με το φαγητό. Μπορεί να είχαν θέμα μεταξύ τους, να έκλεβε η μία το φαγητό της άλλης. Εμένα πολλές φορές μου πέταγαν το φαγητό. Σε δοκιμασίες είχα μείνει χωρίς φαγητό πολλές φορές. Γι’ αυτό ρωτήστε την Άννα Αμανατίδου», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γενέθλια για την Μέγκι Ντρίο στο πλατό του «Ευτυχείτε»! Η εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη!

Το απίστευτο κράξιμο της Μέγκι Ντρίο στο GNTM - «Κανένας από τους κριτές δεν ασχολιόταν»! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr