Κωνσταντίνος Αργυρός: Μεγάλες χαρές για τον τραγουδιστή! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία!

Μάθετε πρώτοι!

Μεγάλες χαρές για τον τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταφέρνει να κεντρίζει πάντα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, ενώ τα κορίτσια αν «σφάζονταν» μια φορά στην ποδιά του τώρα θα «σφάζονται» 100.

Expand player

Ο ίδιος όπως αποκάλυψε είναι ο Έλληνας Ambassador του νέου αρώματος με το όνομα «BAD BOY» του οίκου Carolina Herrera.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η ξανθιά γαλανομάτα που τον "σημάδεψε"! Η σχέση τους δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αλλά...

Ένα ανατρεπτικό και εκλεπτυσμένο άρωμα για το δυναμικό και απρόβλεπτο άνδρα, που τολμάει να αναδείξει την πολύπλευρη προσωπικότητά του. Το BAD BOY αποτελεί τo σύμβολο της σύγχρονης αρρενωπότητας και είναι ένας φόρος τιμής στους ισχυρούς άνδρες που χαράσσουν τη δική τους πορεία και δεν φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Το καθηλωτικό άρωμα του BAD BOY εσωκλείεται σε ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο μπουκάλι. Έχει το σχήμα ενός κεραυνού – σύμβολο ηρωισμού και δύναμης σε πολλές κουλτούρες όπως στην Ελληνική, στη Σκανδιναβική και στην Ινδική – αυτό το μοναδικό μπουκάλι φαντάζει με ένα πραγματικό αντικείμενο πόθου.

Η δημιουργία αυτού του κεραυνού αποτέλεσε μια πραγματική τεχνολογική πρόκληση. H τολμηρή και εντυπωσιακή αισθητική του συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού BAD BOY. Το μπουκάλι έχει μία κομψή, βαθιά μπλε απόχρωση και θυμίζει το διάσημο μπουκάλι του γυναικείου αρώματος GOOD GIRL. Ο κεραυνός αποτελεί μια αλληγορία για την προσωπικότητα του BAD BOY. Απρόβλεπτος, ξεχωριστός, σαγηνευτικός, καθηλωτικός και μοναδικός. Άλλωστε κάθε κεραυνός είναι μοναδικός και δεν γίνεται να υπάρξουν δύο πανομοιότυποι. Το BAD BOY αιχμαλωτίζει και αποπλανεί με την ταχύτητα και την ακρίβεια ενός κεραυνού.

Δείτε την φωτογραφία με την οποία έκανε την αποκάλυψη ο τραγουδιστής:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό! Έχουμε και φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί «Fantasia» και κάθε βράδυ είναι γεμάτο από κόσμο που τον αποθεώνει!

Πριν από λίγες ώρες έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αν και ο ίδιος δεν το έχει ανακοινώσει ακόμη εμείς σπεύδουμε να σας πληροφορήσουμε!

Κωνσταντίνος Αργυρός: 15 χρόνια πριν είχε μαλλιά «καπελάκι» και ήταν αγνώριστος! Δεν «παίζει» να έχετε δει αυτή τη φωτογραφία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στις 7 Δεκεμβρίου πρόκειται να ανάψει το δέντρο στην πλατεία Περιστερίου και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία για όσους θα βρίσκονται εκεί!

Δείτε και την αφίσα:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτός είναι ο πνευματικός του γιος! Το παιδί που τον γέμισε ευτυχία!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το δεύτερο «σπίτι» του είναι βαμμένο μαύρο! Μια πολυθρόνα «κλέβει» την παράσταση!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr