Αθηνά Οικονομάκου: Στο δεύτερο σπίτι της οι πολυθρόνες της είναι σε απίστευτο χρώμα! Ο πίνακας στον τοίχο θα σας "μαγέψει"!

Οι γυναίκες θα το λατρέψετε!

Στο δεύτερο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου έχει πολυθρόνες σε απίστευτο χρώμα, ενώ ο πίνακας στον τοίχο της θα σας "μαγέψει" εσάς τις γυναίκες.

Η ηθοποιός λατρεύει την συλλογή κοσμημάτων που σχεδιάζει και όποτε βρίσκει χρόνο από τις καθημερινές της υποχρεώσεις πηγαίνει στα γραφεία που διατηρεί στο Κολωνάκι.

Expand player

Η Αθηνά Οικονομάκου το θεωρεί δεύτερο σπίτι της και το έχει διακοσμήσει με τα αγαπημένα της χρώματα και έπιπλα.

Στο σαλόνι που έχει στο εσωτερικό του το γραφείο, έχουν πολυθρόνα σε πετρόλ απόχρωση ενώ στον τοίχο έχουν τοποθετήσει ένα πίνακα που γράφει «i like where this is going». Μάλιστα, στο πάτωμα έχει βάλει μαξιλάρες που είναι... όλα τα λεφτά.

Αθηνά Οικονομάκου: Η εμφάνιση της «μάγεψε» τους πάντες! Δεν την άφηνε από τα μάτια του ο Μιχόπουλος!

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν άφησε από τα μάτια του την Αθηνά Οικονομάκου. Αυτή είναι η εμφάνιση που «μάγεψε» τους πάντες!

Η καλλονή και ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο στην επίσημη πρεμιέρα «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Η ίδια επέλεξε να φορέσει μία φούξια ψηλόμεση παντελόνα και μια φούξια ζακέτα και επέλεξε να «σπάσει» την μονοχρωμία με ένα εμπριμέ πουκάμισο, αλλά στην επιλογή των παπουτσιών επέλεξε να φορέσει φούξια γόβες.

Η εμφάνιση της ήταν εκθαμφωτική και ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν έπαιρνε τα μάτια του πάνω από την σύζυγό του, αφού για εκείνον ήταν η πιο όμορφη μέσα στον χώρο.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή γνώστης της μόδας και οι επιλογές που κάνει στο ντύσιμο της συζητιέται, όπως και πριν μία εβδομάδα με την φούστα που έβαλε και έκανε «χαμό»!

Στην παρέα τους βρέθηκε και ο καλός φίλος του ζευγαριού, Νίκος Μουτσινάς, αλλά και η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος» και δεν σταμάτησε τα «κλικ» για την ηθοποιό και την παρέα της.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Το δεύτερο σαλόνι της έχει μωβ καναπέ! Οι μαξιλάρες στο πάτωμα τραβούν την προσοχή!

Αθηνά Οικονομάκου: Στο σαλόνι του σπιτιού της έχει τζάκι! Εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες με την οικογένεια της!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr