Η Έλενα Χριστοπούλου «σπάει» την σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για την συμμετοχή της στο My style Rocks!

Φεύγει ή όχι από το GNTM;

Η Έλενα Χριστοπούλου «έσπασε» την σιωπή της και για πρώτη φορά μίλησε για την συμμετοχή της στο My style Rocks!

Η coach του GNTM, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην επίσημη πρεμιέρα της «Βερβερίτσας» και εκεί μίλησε στις κάμερες.

Expand player

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το αν φεύγει από το ριάλιτι του Star και η ίδια δεν διέψευσε την είδηση ενώ αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κάποιος όρος στο συμβόλαιό της με το Star, ο οποίος της απαγορεύει να μην κάνει παρόμοιο πρόγραμμα σε άλλο κανάλι.

«Είμαι my style GNTM. Την Πέμπτη έχουμε τον τελικό. Μετά το GNTM απελευθερώνομαι. Τη μέρα μετά τον τελικό θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν ανήκω στο GNTM.

Δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιό μου να μην κάνω παρόμοιο πρόγραμμα σε άλλο κανάλι. Θα με ενδιέφερε να είμαι κριτής σε ένα show μόδας και σε ό,τι έχει σχέση με τη δουλειά μου» είπε.

Εντωμεταξύ δείτε και ποια παίκτρια του GNTM θα συμμετέχει στο παιχνίδι

Έλενα Χριστοπούλου - βόμβα: Από το Star έκλεισε στο ΣΚΑΪ! Που θα την δούμε;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Έλενα Χριστοπούλου έκλεισε από το Star και πάει στο ΣΚΑΪ! Σε ποιο πρόγραμμα θα την δούμε;

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η όμορφη μάνατζερ του GNTM θα αποχωρήσει από το Star και θα την δούμε στο κανάλι του Φαλήρου.

Όπως όλα δείχνουν έκλεισε συμφωνία για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Είδηση που αν ισχύει αποτελεί «τηλεοπτική βόμβα».

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό σας αποκαλύψαμε ποια θα είναι η παρουσιάστρια του παιχνιδιού

Έλενα Χριστοπούλου: Η φωτογραφία που δεν περιμέναμε! Μας αποκαλύπτει τον φυσικό της εαυτό!

Μια μεγάλη έκπληξη μας είχε ετοιμάσει η Έλενα Χριστοπούλου, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία που δεν περιμέναμε! Γιατί; Γιατί μας αποκαλύπτει τον φυσικό της εαυτό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Το απόγεμα της Κυριακής, η ίδια πόζαρε και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ήταν άβαφη και χωρίς να έχει φτιάξει τα μαλλιά της.

Αποτέλεσμα ήταν να "ρίξει" τα social media, με τα likes να "πέφτουν φωτιά" και τα σχόλια να μην σταματάνε για την γνωστή μάνατζερ μοντέλων.

Η ίδια μάλιστα έγραψε, «Η Κυριακή αυτή είχε χαμόγελα και ζεστασιά! Είχε #nomakeup. Ειχε #nohairstyling. Είχε #nostyling» και πρόσθεσε «Καλη εβδομαδα να εχετε #ηαγαπηκανειθαυματα».

H ίδια δεν φοβάται τις προκλήσεις, και για αυτό μάλιστα, αποκαλύπτει και μόνη της, τι είναι αυτό που την τρελαίνει στον σύντροφό της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM: Spoiler «βόμβα»! Εκτός σπιτιού ένα από τα φαβορί!

GNTM: Η Ελευθερία δεν είναι τόσο αθώα τελικά! Απίστευτο παρασκήνιο!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr