Τράκαρε με το αυτοκίνητο ο Κρατερός Κατσούλης! Η αποκάλυψη "έσκασε" από την Κατερίνα Καραβάτου!

Τι συνέβη και ποια η κατάσταση της υγείας του;

"Έσκασε" η αποκάλυψη το πρωί της Παρασκευής από την Κατερίνα Καραβάτου για το ατύχημα που είχε ο Κρατερός Κατσούλης! Τράκαρε με το αυτοκίνητο!

Δεν ξημέρωσε ωραία ημέρα για τον παρουσιαστή αφού λίγο πριν φτάσει στο στούντιο του STAR είχε ένα ατύχημα, ευτυχώς για όλους χωρίς τραυματισμούς!

Expand player

Η σύζυγός του και παρουσιάστρια των Κου Κου ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα:

«Να σας πω ότι ο Κρατερός δεν είναι αυτή τη στιγμή μαζί μας, γιατί έγινε ένα τρακάρισμα την ώρα που ερχόταν. Είναι όλα καλά, απλώς θα περιμένει την οδική βοήθεια. Μόλις μπορέσει θα είναι μαζί μας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλώς ήταν ένα πολύ ατυχές περιστατικό. Σε λίγο θα είναι εδώ και είναι μια χαρά στην υγεία του» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του!

Λίγα λεπτά μετά, βέβαια, εμφανίστηκε στο πλατό και αποκάλυψε πως εκείνος έφταιγε για το ατύχημα αυτό αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμένος και μάλιστα όλο αυτό λύθηκε με ευγένεια!

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Κρατερός Κατσούλης! Το συγκινητικό μήνυμα της Καραβάτου...

Ο Κρατερός Κατσούλης τις τελευταίες μέρες λόγο βαριάς γρίπης έλειπε από την εκπομπή τους στο "E", "Έτοιμο το Πρωινό"...

Έτσι και σήμερα δεν εμφανίστηκε, όμως η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως ο σύζυγός της δυστυχώς βρίσκεται στο νοσοκομείο! Συγκεκριμένα ανέφερε: "Ο Κρατερός λείπει σήμερα.Αναγκαστήκαμε χθες να πάμε στο νοσοκομείο γιατί είχε μια πολύ άσχημη νύχτα! Εμείς του στέλνουμε την αγάπη μας και του λέμε πως όλα θα πάνε καλά..." - Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Άσχημη πτώση στα νούμερα! Ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά...

Κατερίνα Καραβάτου: Τα νούμερα πήραν "φωτιά"! Στη χαρά της μαζί ο Κρατερός Κατσούλης...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr