Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί: Να τι έκαναν με το που έφτασαν Κωνσταντινούπολη! Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της...

Η ανάρτηση στο Instagram!

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί επέστρεψαν στην Κωνσταντινούπολη και δεν φαντάζεστε τι έκαναν. Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της...

Το ζευγάρι μετά τον τελικό του GNTM επέστρεψε και πάλι πίσω στην Τουρκία. Η Χαρά άλλωστε είχε αποκαλύψει πώς έχει μετακομίσει στην γειτονική χώρα και μένει μαζί με τον καλό της.

Expand player

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και είναι αχώριστοι στην καθημερινότητα τους. Με το που επέστρεψαν λοιπόν, ο Μπουράκ είπε να γλυκάνει λίγο το κορίτσι του και έτσι την πήγε για γλυκό.

Το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αλλά και την αδυναμία στα γλυκά.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο δέντρο που στόλισε το ζευγάρι στο σπίτι του! Είναι σκέτη υπερπαραγωγή!

Μπουράκ Χακί: Πήρε τη Χαρά Παππά και έφυγαν από την Ελλάδα! Πού πήγε το ζευγάρι;

Ο Μπουράκ Χακί πήρε την αγαπημένη του Χαρά Παππά και χθες το βράδυ έφυγαν από την Ελλάδα! Μάθετε εδώ που πήγε το ζευγάρι! Η κάμερα τους "τσάκωσε" στο αεροδρόμιο!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του από τη μέρα που η πανέμορφη Χαρά άφησε το σπίτι του GNTM και επέστρεψε στο πλευρό του αγαπημένου της!

Μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» είδαμε εικόνες από το αεροδρόμιο με τους δυο τους, οι οποίοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη όπου μένουν μαζί.

Μάλιστα η Χαρά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και με όποιον της το ζήτησε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπουράκ Χακί: Αυτή την ανάρτηση του με την Χαρά πρέπει να την δεις! Η δημόσια εξομολόγηση!

Μπουράκ Χακί: Η Τουρκία αποθεώνει την Χαρά Παππά και προβάλλουν την συμμετοχή της στο GNTM!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!