Ελένη Χατζίδου: Έβαλε μαύρο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια! Έχει πόδια μοντέλου και ο Ετεοκλής «κόλλησε»!

Έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η Ελένη Χατζίδου έβαλε μαύρο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια! Έχει πόδια μοντέλου και ο Ετεοκλής «κόλλησε» και μας φαίνεται απόλυτα λογικό...

Η τραγουδίστρια, έχει καταφέρει με γυμναστική και δίαιτα, την οποία ήδη σας έχουμε αναφέρει, να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Expand player

Η κούκλα Ελένη Χατζίδου έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε για την μητρότητα και παρέδωσε μαθήματα στιλ με το look της! Η ίδια, έβαλε μαύρο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και καλσόν με λεπτομέρεια ρόμβου. Ο Ετεοκλής «κόλλησε» και το ίδιο και εμείς, αφού το θέλουμε κολασμένα! Δείτε την σχετική ανάρτησή της από το Instagram:

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε κολλητό μαύρο φόρεμα και άφησε τον Ετεοκλή "κάγκελο"! Το σώμα της μετά τη γέννα είναι "θανατηφόρο"!

Η Ελένη Χατζίδου βρήκε και πάλι τον τρόπο για να τρελάνει τον Ετεοκλή Παύλου! Έβαλε το πιο "καυτό" κολλητό μαύρο φόρεμα και άφησε τον σύζυγό της "κάγκελο"! Το σώμα της αγαπημένης τραγουδίστριας μετά τη γέννα είναι απλά "θανατηφόρο"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κανονική κορμάρα και δε διστάζει να το δείχνει ακόμα και λίγο καιρό μετά τη γέννα της.

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φόρεσε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα και όπως ήταν φυσικό έπεσαν σαγόνια μιας και το κορμί της είναι τόσο καλλίγραμμο!

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!

Σας βρήκαμε επίσης και τις εκπληκτικές over the knee μπότες που φόρεσε η τραγουδίστρια και "τρέλανε" τον σύζυγό της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Χατζίδου: Το τζιν σακάκι της, τρέλανε μέχρι και τον Ετεοκλή! Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου...

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε φούξια σακάκι και έριξε το Instagram! Η ανατρεπτική της εμφάνιση...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr