Κωνσταντίνος Αργυρός: Έκατσε στο κρεβάτι και όλοι κοιτούσαν τα λευκά σεντόνια του! Παρατηρήστε και θα καταλάβετε γιατί...

Καλλονός με τα όλα του!

O Κωνσταντίνος Αργυρός έκατσε στο κρεβάτι και όλοι κοιτούσαν τα λευκά σεντόνια του! Παρατηρήστε και θα καταλάβετε γιατί... αφού μόνο εκείνος θα μπορούσε να ντυθεί τόσο άψογα, ώστε να κάνει και αντίθεση!

Ο τραγουδιστής, βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου για να γυρίσει το νέο του βίντεο κλιπ. Έβαλε μαύρο κοστούμι με μαύρο πουκάμισο και μας τρέλανε κανονικά!

Expand player

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με το look του, έκανε πλήρη αντίθεση με τα λευκά σεντόνια του κρεβατιου και μαζί με αυτό έδωσε στον σκηνοθέτη του το τέλειο πλάνο! Πήρε 10άρι και με το δίκιο του, αφού είναι και καλλονός και γουστόζος! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έχετε δει και την ιστορία που του έκανε την ζωή κόλαση;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έβαλε άσπρο μαύρο και ήταν ένας κούκλος! Περπάτησε στο δρόμο και "έπεσαν" σαγόνια!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ό,τι και να κάνει είναι ένας κούκλος! Ο αγαπημένος τραγουδιστής φόρεσε το μαύρο του σακάκι με άσπρο πουκάμισο, περπάτησε στο δρόμο και όπως ήταν φυσικό "έπεσαν" σαγόνια!

Είναι ο τραγουδιστής που με μία του μόνο κίνηση προκαλεί φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες που τον βλέπουν και "λιώνουν"!

Όχι μόνο στο δρόμο αλλά κάθε φορά που τραγουδάει, αφού ο κόσμος δεν διστάζει να ποδοπατηθεί για να βγάλει μία φωτογραφία μαζί του.

Στο τελευταίο διαφημιστικό που έκανε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός περπάτησε στους δρόμους και μοίρασε μερικά εγκεφαλικά με το στιλ του και την ομορφιά του.

Η εικόνα ωστόσο μιλάει από μόνη της, οπότε σας αφήνουμε να τον απολαύσετε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν γνώριζε κανείς για την "σχέση" του με την Άννα Βίσση! Το παρελθόν που έρχεται στο φως!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη "σχέση" του με παίκτρια του GNTM βγήκε στη «φόρα»! Δεν το είχε καταλάβει κανείς…

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr