Συγκλονίζει η Άννα Παναγιωτοπούλου για το άγνωστο δράμα της: «Απέχω γιατί έχασα την αδερφή μου, την έχασα πολύ άσχημα...»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού!

Η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και συγκλόνισε με το άγνωστο δράμα της, καθώς αποκάλυψε πως έχασε πολύ άσχημα την αδερφή της.

«Δεν αισθάνομαι ότι απέχω από το θέατρο. Πέρασα ένα μεγάλο θέμα με την αδερφή μου. Έχασα την αδερφή μου και την έχασα πολύ άσχημα» είπε αρχικά.

Expand player

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα από το τι έλεγαν γι’ αυτήν. Ήταν πολύ καλή συνάδελφος, ήταν πολύ εντάξει. Αυτό που επικρατούσε γενικώς ήταν ότι είναι μία σκύλα. Που δεν ήταν» συνέχισε για την συνάδελφο της.

«Όλο αυτό το πράγμα με τα ριάλιτι μόδας μου προκαλεί μια ανατριχίλα. Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ ψεύτικο» σχολίασε για τα ριάλιτι,

Μάλιστα όταν έμαθε για την Ειρήνη Καζαριάν και το Ίψεν είπε: «Τι; Μπορεί να ήταν γνωστοί, γιατί γίνονται και τέτοια. Του τρελού! Πώς τον λένε έναν που ήταν και στο Survivor; Ένας Ντάνος τώρα, ας πούμε, είναι ηθοποιός. Είναι σαν να είμαστε οι απόκληροι από την κοινωνία εμείς οι ηθοποιοί, όποιος θέλει μπαίνει».

«“Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Εμένα δεν με τραβάει αυτό που κάνει, αλλά το σέβομαι γιατί το κάνει με πολύ προσοχή. Σιγά, τι είναι το Παλλάς πια; Ο Παρθενώνας είναι; Στην Επίδαυρο ίσως και να μην μπορεί να πάει. Η Επίδαυρος είναι ένας ιερός χώρος» κατέληξε.

Εντωμεταξύ αν δεν έχετε δει ποτέ το σπίτι της ηθοποιού δείτε το εδώ

Άννα Παναγιωτοπούλου: "Δεν υπήρχε περίπτωση να έχω ζήσει!" - Αυτό είναι το περιστατικό που της στοίχισε τη ζωή! (Βίντεο)

Συγκλόνισε η αποκάλυψη της ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου, στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά Live" του Μένιου Φουρθιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι κοντινό της άτομο είχε επιχειρήσει απόπειρα αυτοκτονίας εναντίον της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εύη Ιωαννίδου: Θα την δούμε ως παρουσιάστρια σε μεγάλο κανάλι;

Η ίδια χαρακτηριστικά δηλώνει: "Υπήρχε κάποιος τύπος που δεν ήταν στα καλά του. Μου έκανε απόπειρα δολοφονίας. Αυτός το έπαιρνε και το παρκάριζε. Μου έλεγε μόνο ψέμματα!"

Δείτε ακόμη: Θέλει μόνο σ3ξ; Αυτά είναι τα 5 σημάδια που θα σε κάνουν να το καταλάβεις!

Η σκηνές που περιγράφει η ηθοποιός στην κάμερα είναι ανατριχιαστικές!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα δικαστήρια Αλέξανδρος Ρήγας και Άννα Παναγιωτοπούλου: "Με εξαπάτησε..." - Για πρώτη φορά η ηθοποιός μιλάει για το περιστατικό (Βίντεο)

Οι πιο σκληρές δηλώσεις από την Άννα Παναγιωτοπούλου: "Δεν μετάνιωσα που δεν αφοσιώθηκα στον γιο μου!"

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr