Χαρά Παππά: «Έγινε» ξανθιά και δεν την αναγνώριζε ούτε ο Μπουράκ Χακί! Είναι ένας άλλος άνθρωπος!

Τι λέτε της πάει;

Η Χαρά Παππά «έγινε» ξανθιά και δεν την αναγνώριζε ούτε ο Μπουράκ Χακί καθώς είναι ένας άλλος άνθρωπος.

Όχι το πρώην μοντέλο δεν αποφάσισε να κάνει μια τόσο τολμηρή αλλαγή ακόμα. Ωστόσο έβαλε περούκα για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης.

Expand player

Η ίδια πόζαρε ευδιάθετη στον φακό της φίλης της και έδειξε να απολαμβάνει το look αυτό. Άλλωστε ότι και αν κάνει το μόνο σίγουρο είναι πως της ταιριάζει πολύ.

Η ίδια μετά το τέλος του GNTM, ασχολείται με διάφορες φωτογραφίσεις ενώ μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Κωνσταντινούπολης για να είναι δίπλα στον καλό της.

Ο ίδιος καμαρώνει για την σύντροφο του και στέκεται δίπλα της σε αυτό το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα, ενώ δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

Θυμίζουμε πως μόλις χθες, η Χαρά Παππά εμφανίστηκε με νυφικό και μοίρασε μερικά εγκεφαλικά!

Χαρά Παππά: Σχολίασε τα μαλλιά του Μπουράκ Χακί και τους άφησε όλους "ξερούς"! «7 ώρες ξανοίγαμε το μαλλί»!

Η Χαρά Παππά σε δηλώσεις που έκανε δε δίστασε και σχολίασε τα νέα μαλλιά που έκανε ο σύντροφός της, Μπουράκ Χακί και τους άφησε "ξερούς" όλους! Είπε τη φράση που δεν περίμενε κανείς «7 ώρες ξανοίγαμε το μαλλί»!

Ο αγαπημένος του γνωστού μοντέλου έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση μιας και έβαψε τα μαλλιά του ξανθά! Η αλλαγή αυτή έγινε στο πλαίσιο μιας νέας ταινίας και η Χαρά Παππά, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κουκου» και σχολίασε το νέο look του καλού της.

"Ξετρελάθηκα. Ήμουνα μαζί του στην αλλαγή η αλήθεια είναι. 7 ώρες ανοίγαμε, ξανοίγαμε το μαλλί. Εντάξει ήτανε fun. Δεν τον αναγνώρισα λέω δεν είναι ο Μπουράκ αυτός".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπουράκ Χακί: Αυτή την ανάρτηση του με την Χαρά πρέπει να την δεις! Η δημόσια εξομολόγηση!

Μπουράκ Χακί: Η Τουρκία αποθεώνει την Χαρά Παππά και προβάλλουν την συμμετοχή της στο GNTM!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!