Χώρισε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από εννιά χρόνια γάμου!

Ο λόγος για...

Ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, έκανε γνωστή την είδηση πως χώρισε, μετά από συνολικά εννιά χρόνια γάμου.

Ο λόγος για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μάνο Πενθερουδάκη, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους, όπως αποκάλυψε η γνωστή πολιτικός.

Expand player

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Athens Voice, η Όλγα Κεφαλογιάννη σχολίασε:

«Σε προσωπικό επίπεδο; Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η καινούργια χρονιά; Τι στόχους βάζετε;»

«Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ακόμα ένα ζευγάρι της showbiz χώρισε, ωστόσο λίγο καιρό μετά οι δυο τους τα ξαναβρήκαν!

Χωρισμός "βόμβα" στην πολιτική σκήνη! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι έδωσε τέλος στο γάμο του!

Σαν "βόμβα" έσκασε αυτός ο χωρισμός στην ελληνική πολιτική σκηνή, ο οποίος έγινε γνωστός πριν από λίγες μέρες! Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι της κυβέρνησης ωστόσο το αποφάσισε και έδωσε οριστικό τέλος στο γάμο του!

Οι κοινοί γνωστοί του ζευγαριού γνώριζαν την είδηση του χωρισμού τους ήδη από το φθινόπωρο, ωστόσο δεν θέλησαν να αφήσουν την είδηση να διαρρεύσει.

Ακόμη ένας χωρισμός που ήρθε ως έκπληξη για όλη τη χώρα, αφού πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή και η είδηση για το τέλος της σχέσης κορυφαίου ηθοποιού.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη και τη Δόμνα Μιχαηλίδου, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Ο στενός κύκλος του ζευγαριού αναφέρει πως η "ρήξη" ήρθε μάλλον από την πλευρά του υφυπουργού Εργασίας, ο οποίος διαφώνησε με μία σειρά πολιτικών θεμάτων που απασχόλησαν τη σύζυγό του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Η πεθερά έβαλε το χεράκι της!

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Κορυφαία τραγουδίστρια τα "έσπασε" με τον αγαπημένο της!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr