Kate Middleton: Δεν αντέχει λεπτό χωρίς τον Χάρι! Τι είναι αυτό που την τρομάζει;

Την έχει πιάσει πανικός!

Είναι πλέον γνωστό πως η Kate Middleton δεν μπορεί λεπτό χωρίς τον αγαπημένο της κουνιάδο και φίλο, Πρίγκιπα Χάρι! Μία πηγή μέσα από το παλάτι αποκάλυψε τι είναι αυτό που τρομάζει περισσότερο τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Οι δυο τους είχαν πολύ στενή σχέση και όπως είναι φυσικό, η είδηση του Megxit, ήρθε να σοκάρει την Kate Middleton η οποία όχι μόνο έχασε τον φίλο της από δίπλα της, αλλά επωμίστηκε τις διπλάσιες ευθύνες.

Expand player

Η Ελισάβετ έδωσε άλλωστε στον σύζυγό της, Ουίλιαμ έναν νέο τίτλο και τώρα, η Kate Middleton αντιμετωπίζει κρίσεις άγχους.

«Θα ήθελε να μιλάει με τον πρίγκιπα Χάρι. Της λείπει και φοβάται ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά του. Η Κέιτ Μίντλετον έχει πανικοβληθεί και έχει πολύ άγχος. Έχει ελάχιστο χρόνο για να ξεκουράζεται και όταν προσπαθεί να κοιμηθεί, το μυαλό της βρίσκεται σε ένταση. Το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο και τώρα ανησυχεί πραγματικά για το πώς θα ισορροπήσει το επιπλέον φόρτο εργασίας με την οικογενειακή ζωή» ανέφερε σχετική πηγή μέσα από το παλάτι.

Kate Middleton: Η κίνηση που έφερε συγκίνηση! Χωρίς τον William στο πλευρό της!

Αυτή η κίνηση της Kate Middleton έφερε συγκίνηση, ενώ για μια από τις σπάνιες φορές, δεν είδαμε τον Prince William στο πλευρό της.

Η Δούκισσα του Gambringe είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα παιδικής διατροφής και γι αυτό, από το πρόγραμμα της δεν λείπουν ποτέ και οι δράσεις που προάγουν την υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Στο πλαίσιο αυτής, της βασιλικής πρωτοβουλίας στην οποία συμμετέχει έχει τίτλο «5 Big Questions on the Under Fives» επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο Stockwell Gardens στο Λονδίνο και όχι μόνο συνομίλησε με τους γονείς και το προσωπικό για θέματα διατροφής, αλλά μπήκε και η ίδια στην κουζίνα για να σερβίρει πρωινό στα παιδιά.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του δούκα και της δούκισσας στο Instagram, την βλέπουμε να μπαίνει στην αίθουσα πρωινού του νηπιαγωγείου σέρνοντας χαρούμενα ένα τρόλεϊ με δημητριακά και γάλα, τα οποία στη συνέχεια σέρβιρε στους μαθητές.

Ιδιαίτερη αδυναμία η Kate έχει στην κόρη της, η οποία θυμίζει σε πολλά την μητέρα της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Megxit: Η πρώτη εμφάνιση Γουίλιαμ και Κέιτ μετά το σκάνδαλο στέλνει «μήνυμα» και «ντροπιάζει» Μέγκαν και Χάρι!

ZARA: Αυτή είναι η φόρμα που θα σε κάνει Kate Middleton! "Σπάει" ταμεία και είναι για λίγες!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr