Θρήνος - Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Θλίψη!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος σε ηλικία 73 ετών. Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος της ενημέρωσης με τα δυσάρεστα νέα για τον άνθρωπο που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς!

Ο λόγος για τον Κλέαρχο Τσαουσίδη, που ήταν και στέλεχος της Αριστεράς και ιδιαίτερα αγαπητός στη Θεσσαλονίκη!

Expand player

Από το 1990 ως το 1996 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΜ-Θ. Εργάστηκε σε πολλά μέσα της πόλης αλλά και πανελλαδικής εμβέλειας. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «Αυγή». Στέλεχος της Αριστεράς και ιδιαίτερα αγαπητός στη Θεσσαλονίκη.

Άρχισε να εργάζεται το 1969 στην εφημερίδα "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ". Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες "ΕΓΝΑΤΙΑ" (1981), "ΝΕΑ" (Γραφείο Θεσ/νίκης 1982-88). Την περίοδο Αύγουστος 1988 - Ιούλιος 1989, διετέλεσε διευθυντής Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια εργάστηκε στο "Mega Channel" (γραφείο Θεσ/νίκης) και το 1991 επανήλθε στα "ΝΕΑ". Το 1993 οργάνωσε και διεύθυνε ως το 1995, το ραδιοσταθμό ΖΗΤΑ, ενώ υπήρξε εισηγητής σε δημοσιογραφικά σεμινάρια που οργάνωσαν η IFJ (Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων) και η Παγκόσμια Οργάνωση Δημοσιογράφων στη Βουδαπέστη, Σόφια, Βουκουρέστι, Κοπεγχάγη, Λιουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ. Δημοσιογραφικές αποστολές: Βουλγαρία, FYROM, Ρουμανία, Αλβανία, Γιουγκοσλαβία, Κροατία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Κύπρος, Σοβιετική Ένωση (τότε), Λευκορωσία, Φιλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Σκοτία, ΗΠΑ.

Εκτός από αυτόν ωστόσο, πρόσφατα υπήρξε ακόμα μια σημαντική απώλεια στον χώρο της δημοσιογραφίας, με θάνατο που συγκλόνισε.

Θρήνος! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος! Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος της ενημέρωσης με τα δυσάρεστα νέα!

Ο λόγος για τον Κώστα Γεωργιάδη που έπασχε από την επάρατη νόσο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση των «Οικολόγων Πρασίνων», με τους οποίου συνεργάστηκε επί σειρά ετών ο δημοσιογράφος, η πολιτική κηδεία του Κώστα Γεωργιάδη θα γίνει αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στην αίθουσα τελετών του 1ου Νεκροταφείου στις 12.30μμ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση των Οικολόγων Πρασίνων:

Σήμερα το πρωί ο φίλος μας και σύντροφος μας, δημοσιογράφος επί σειρά ετών των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Κώστας Γεωργιάδης έφυγε από κοντά μας.
Μαχητής και αισιόδοξος άρπαξε απ' τα κέρατα την επάρατη νόσο, και πάλεψε στα ίσα το θηρίο κοιτώντας το κατάματα. «Δεν σε φοβάμαι τ' ακούς? Με λένε Κώστα, εσένα όπως και να σε λένε δε με τρομάζεις. Θα σε πολεμήσω όπου κι αν είσαι, όπου κι αν είμαι». Και πολέμησε δυνατά. Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, μέχρι και στις παραλίες στην Γαύδο που τόσο αγαπούσε. Με την εξωστρέφεια, την επιμονή, και την αποφασιστικότητα που τον χαρακτήριζε.
Μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλλά το θηρίο νίκησε.
Όχι όμως τις αναμνήσεις. Τις καλές στιγμές, τις χαρές, τις λύπες, τις προσδοκίες, την ζωή.
Η πολιτική κηδεία του φίλου μας Κώστα θα γίνει αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στην αίθουσα τελετών του 1ου Νεκροταφείου στις 12.30μμ.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πέθανε και ένας γνωστός ποδοσφαιριστής!

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ! Νεκρή παίκτρια  του Master Chef

Θλίψη! Βρέθηκε νεκρή στα 32 της παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr