Η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη που τα είπε όλα - Φουντώνει κι άλλο τις φήμες αποχώρησης από ALPHA

Τι έκανε;

Ακόμα μια κίνηση της Ελένης Μενεγάκη φουντώνει τις φήμες πως αποχωρεί από τον ALPHA, όπως μετέφερε ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιο στο OPEN! Έκανε κάτι που... τα είπε όλα!

Όλοι βρέθηκαν στην κοπή της πίτας του τηλεοπτικού σταθμού που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Όλοι εκτός από την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη.

Expand player

Όπως μετέφερε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα, στην εκπομπή Ευτυχείτε, η λαμπερή παρουσιάστρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν τίμησε με την παρουσία της τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο και στεγάζεται εδώ και τόσα χρόνια, ενώ λίγοι από τους συνεργάτες της παρευρέθηκαν, επίσης.

Κάτι τέτοιο, σε συνδυασμό με τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, ήταν προφανώς κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις άσχημες σχέσεις που φέρεται πως έχει η παρουσιάστρια με το κανάλι του ALPHA.

Εμείς, ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως σας αναφέραμε πριν από λίγο καιρό μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως θα υπάρξει συνάντηση τελικά μεταξύ αυτής και των ιθυνόντων γιατί έχουν να της κάνουν μια νέα πρόταση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μίλησε ανοικτά για την αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha! «Τη θεωρώ μάγκα»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά, μίλησε ανοικτά για την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά για την παρουσιάστρια: «Τη θεωρώ μάγκα»!

«Θα σου πω ότι, πριν από δύο τρεις βδομάδες που ήμουν καλεσμένη της, κάθισα καμιά ώρα μετά και συζητάγαμε.

Είπαμε για παιδιά, για ταξίδια, για διακοπές. Της έλεγα εγώ για Λονδίνο και αυτή για τις δικές της διακοπές. Δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο. Σήμερα δεν την πέτυχα στο διάδρομο να την ρωτήσω. Την θεωρώ όμως,όπως και να ‘χει, μάγκα που μπορεί και διαχειρίζεται το τηλεοπτικό της μέλλον ή το μέλλον της γενικότερα. Γενικώς με όλο τον τρόπο που έχει κινηθεί, νομίζω ότι παραδίδει μαθήματα διαχείρισης καριέρας, συμπεριφοράς. Το να μπορείς να επιλέξεις μόνος ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις προθέσεις και τις διαθέσεις των άλλων νομίζω ότι είναι μεγάλη της μαγκιά και μπράβο της. Αν ισχύει γιατί δεν ξέρω αν θα το επιβεβαιώσει».

Το θέμα φυσικά σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και ο Νίκος Μουτσινάς!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα εκπτωτικά κομμάτια το παλτό της Ελένης Μενεγάκη - 107 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του

Θοδωρής Μισόκαλος: Δεν φαντάζεστε που εργάζεται ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr