Baby boom στην showbiz! Γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Ποιος είναι;

Baby boom στην showbiz καθώς πολύ γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά! Ποιος είναι ο ηθοποιός που θα φέρει με την σύντροφο του στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα τους μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες;

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Penn Badgley, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του ως Dan Humphrey στη σειρά Gossip Girl.

Expand player

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο ηθοποιός Penn Badgley που έγινε γνωστός ως Dan στο Gossip Girl αλλά και στο ρόλο του στη σειρά του Netflix You.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύντροφος του, Domino Kirke, επίσης ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς You, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι ίδιοι κρατούσαν σαν "φυλαχτό" την είδηση καθώς στο παρελθόν είχαν ατυχίες.

“Βρίσκομαι ξανά σε αυτό το δρόμο… η εγκυμοσύνη μετά την απώλεια είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Μετά από δύο αποβολές στη σειρά ήμασταν έτοιμοι να το αναβάλουμε. Είχα πάψει πια να εμπιστεύομαι το σώμα μου και είχα αρχίσει να αποδέχομαι το γεγονός ότι για μένα αυτό έχει τελειώσει...”, ήταν κάποια από τα λόγια της μέλλουσας μανούλας κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας.

Baby boom στην ελληνική showbiz - Ποιος γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς;

Ένα ακόμα baby boom "έσκασε" στην ελληνική showbiz που δεν το περιμέναμε! Δεν θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς και μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα. Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ!

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά ένα χρόνο μαζί και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την αγαπημένη του, Λένα Δροσάκη, που σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο ηθοποιοί πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μέλλουσα μανούλα θα πρωταγωνιστησούσε στην παράσταση «Ματωμένος γάμος», στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη, όμως το ακύρωσε λόγω των νέων, με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τον ρόλο της «Νύφης».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Βόμβα"! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz! Τους "τσάκωσαν" σε μαγαζί!

Γνωστό ζευγάρι παίρνει διαζύγιο! Ο χωρισμός «βόμβα» που δεν περιμέναμε!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr