Έξαλλη η Χριστίνα Μπόμπα με τα δημοσιεύματα - «Ξεπερνάνε κάθε όριο κακίας»

Τι ήταν αυτό που την ενόχλησε;

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε έξαλλη με τα δημοσιεύματα που δείχνουν εκείνη και τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν ανακοινώσει ότι έχει κορωνοϊό. Όπως έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, τα δημοσιεύματα ξεπερνάνε κάθε όριο κακίας.

Λίγες ώρες αφού η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βίντεο μέσα από το οποίο εξηγούσε πως έχει κορωνοϊό, κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από μία δική της βόλτα με τον σύζυγό της.

Expand player

Σε περίπτωση που το χάσατε, ρίξτε μια ματιά στα πρώτα λόγια της Χριστίνας Μπόμπα μετά την ανακοίνωσή της για τον κορωνοϊό.

Η Χριστίνα Μπόμπα έσπευσε να εξηγήσει πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες από τις 26/2, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την ενόχλησή της για την εν λόγω είδηση μέσα από το παρακάτω Instastory:

Η Χριστίνα Μπόμπα λίγο πριν σχολιάσει τα δημοσιεύματα, εξήγησε πώς δεν κόλλησε κορωνοϊό ο Σάκης Τανιμανίδης

Με ένα live βίντεο στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που ακολούθησαν το βίντεο, στο οποίο ενημέρωσε το κοινό ότι έχει κορωνοϊό. Δίπλα στης βρισκόταν ο Σάκης Τανιμανίδης, με ορισμένους χρήστες να αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι δεν φορούσε μάσκα. Διαβάστε παρακάτω τι είπε στο live της η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν ένα βίντεο στο οποίο ενημέρωσαν τον κόσμο, που τους ακολουθεί ότι η Χριστίνα είναι θετική στον κορωνοϊό. Όπως είπε μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο βίντεο, έχει λάβει όλα τα μέτρα. Ωστόσο μετά την εν λόγω κίνηση υπήρχαν και ορισμένοι που σχολίασαν ότι ο σύζυγός της δεν φορούσε μάσκα. Τι απάντησε η Μπόμπα στα σχόλια που δέχτηκε;

"Επειδή στο χθεσινό μου βίντεο υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια σχετικά με τον Σάκη που καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί όλες τις προηγούμενες μέρες. Μόλις μάθαμε το νέο, αμέσως φτιάξαμε το βίντεο να ενημερώσουμε τον κόσμο.

Έτσι κι αλλιώς είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα, προσπαθούμε να μην τον κολλήσουμε. Εκείνη τη στιγμή που το μάθαμε, πήραμε τους δικούς μας, σκεφτήκαμε τι θα κάνουμε, κάναμε το βίντεο να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο. Και από εκεί και πέρα έχουμε λάβει όσο το δυνατόν καλύτερα μέτρα για να προστατευτούμε. Και προσπαθούμε. Μέσα στο ίδιο σπίτι είναι λίγο δύσκολο" είπε χαρακτηριστικά μέσα από το live που έκανε στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Μπόμπα: Τα πρώτα λόγια έπειτα από την ανακοίνωση πως έχει κορωνοϊό

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα στο Σύνταγμα λίγες ώρες πριν μπουν σε καραντίνα