Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτει τα "προσόντα" του Ντέιβιντ! - "Είναι σαν…"

Θυμόμαστε όλοι αυτήν την φωτογραφία!

Όλοι θυμόμαστε τη φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ με το λευκό Armani εσώρουχο, με την Βικτόρια να έρχεται τώρα να αποκαλύψει ορισμένα πράγματα για τα "προσόντα" του άντρα της! Η Spice Girl δεν φοβάται να μιλήσει.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει κάνει διάφορες διαφημίσεις, σε πολλές από τις οποίες έδειχνε το καλλίγραμμο σώμα του. Μία όμως ήταν εκείνη που είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα με αρκετούς να σχολιάζουν και να αναρωτιούνται αν αυτό που έβλεπαν, ήταν και η αλήθεια!

Expand player

Στην εν λόγω διαφήμιση για την Georgio Armani ο Μπέκαμ πόζαρε μοναχά με ένα λευκό μποξεράκι και το μάτι πολλών πήγε κατευθείαν στο επίμαχο σημείο που φαινόταν, ας πούμε, λίγο παραπάνω! Τότε δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν σχολιάσει το γεγονός, με τον παρουσιαστή και κολλητό του Μπέκαμ, James Gorden, να λέει τότε στην εφημερίδα Sun:

"Ο Ντέιβιντ μου είπε πως είχε τόσα πολλά ζευγάρια κάλτσες στο εσώρουχό του, από όσα έχω εγώ στο συρτάρι μου".

Τι είπε όμως από την Μεριά της η Βικτόρια Μπέκαμ για τα "προσόντα" του Ντέιβιντ - Τα αποκάλυψε όλα!

Η Βικτόρια Μπέκαμ ωστόσο είχε πει κάτι διαφορετικό που αποκάλυψε πολλά:

"Είμαι υπερήφανη για τον σύζυγό μου και την ερωτική μας ζωή. Είναι πολύ προικισμένος. Έχει κάτι πραγματικά μεγάλο. Ναι, έχει. Το βλέπετε και στην διαφήμιση. Ό,τι βλέπετε είναι δικό του, είναι σαν… εξάτμιση»! Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…" Ξέρατε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ φόρεσε πρόσφατα για φωτογράφιση, ρούχα της Μαρέβας Μητσοτάκη. Δείτε εδώ το φόρεμα που επέλεξε!

Δείτε και την χαρακτηριστική φωτογραφία από την διαφήμιση της Armani

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Προκαλεί ανατριχίλα το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ για τον Κόμπι Μπράιαντ! «Ο Κόμπι είχε πάθος»

Χαμός με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά το φιλί στο στόμα με την κόρη του!