Ποια επιτυχία της Βανδή τραγούδησε η Άντζελα Δημητρίου από το σαλόνι της;

Ανέβασε βίντεο

Μια γνωστή επιτυχία της Δέσποινας Βανδή τραγούδησε η Άντζελα Δημητρίου, με την ίδια να ανεβάζει και σχετικό βίντεο αφήνοντάς μας να ρίξουμε και μια κλεφτή ματιά στο σαλόνι της!

Η Άντζελα Δημητρίου παραμένει με την σειρά της μέσα στο σπίτι αυτές τις ημέρες, καθώς αυτές είναι και οι οδηγίες που έχουν δοθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν έκατσε μπροστά στο πιάνο της, άνοιξε το μικρόφωνο και είπε ακαπέλα ένα κομμάτι της Δέσποινας Βανδή!

Expand player

Όχι μόνο δεν φοβήθηκε η 'Λαίδη" να πει τραγούδι άλλης ερμηνεύτριας αλλά μας απέδειξε και το ταλέντο της, με την ίδια να λέει χωρίς μουσική υπόκρουση το κομμάτι "Γέλα μου" της Βανδή.

Η Άντζελα Δημητρίου ερμηνεύει το τραγούδι της Δέσποινας Βανή - Μια κρυφή ματιά στο σαλόνι της!

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν θέλησε να κρατήσει παρέα σε όσους την ακολουθούν στα socia media με ένα τραγούδι. Να πούμε ότι και άλλοι καλλιτέχνες λόγω καραντίνας έχουν κάνει παρόμοια κίνηση με τον Κωστή Μαραβέγιας μάλιστα να κάνει και live από το σπίτι του!

"Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι και να χαμογελάμε όπως και χθες ... Με αισιοδοξία ισως τα δύσκολα περάσουν και αύριο τα θυμόμαστε σαν ένα άσχημο όνειρο" έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το σαλόνι της, καθώς εκεί έβαλα το αρμόνιο της!

Ο χώρος της φαίνεται πολύ ζεστός με μεγάλους αναπαυτικούς καναπέδες και βαριές κουρτίνες. Δείτε ωστόσο και τα όσα είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό η κόρη της. Τι είχε πει;

Η ανάρτηση της στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την Άντζελα Δημητρίου δημοσίως

Γιώργος Τσαλίκης: H δήλωση του για την Άντζελα Δημητρίου που θα συζητηθεί!