Η ανακοίνωση του OPENtv για την Φαίη Μαυραγάνη

Τι συμβαίνει;

Το OPENtv ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Μαυραγάνη, σε συνέχεια μιας εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας, από το ξεκίνημα του τηλεοπτικού σταθμού.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» που παρουσιάζει η Φαίη Μαυραγάνη κάθε Σάββατο και Κυριακή, πάντοτε στο πλευρό των πολιτών για άμεση και ουσιαστική ενημέρωση, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε κυριαρχεί στη ζώνη 05:30-09:45, με μέσο όρο 16,6% στο δυναμικό κοινό, με το OPEN να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση.

Expand player

Η ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια, επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του OPEN στη Φαίη Μαυραγάνη και θέτει τις βάσεις για μια δυναμική και δημιουργική συνέχεια.

Να σημειώσουμε πως αύριο κάνει πρεμιέρα και η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή του σταθμού. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι.

Ποια είναι η Φαίη Μαυραγάνη;

Η Φαίη Μαυραγάνη αποφοίτησε από το Λύκειο 1990, όποτε είναι γεννημένη μεταξύ 1972-1973. Είναι περίπου 46 ετών.

Το 1990 μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Δημοσιογραφία σε Ιδιωτική Σχολή μέχρι και το 1992. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερη ρεπόρτερ στην ΕΤ-1 και στη συνεχεία ως ελεύθερη πολιτική ρεπόρτερ. Εκεί έμεινε μέχρι το 1997 και στη συνέχεια μεταπήδησε στη σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων της ΕΤ-1.

Το 1998 και μέχρι 2003 δούλεψε ως συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων και μαγκαζίνο στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

2000-2011: Για έντεκα χρόνια ήταν συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

2003-2006: Ήταν συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μάνεση, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στούντιο με θέα» στον ΑΝΤ1.

2012 -2013: Παρουσίασε πολιτικές εκπομπές καθώς και εκπομπές προσωπικών συνεντεύξεων στον Διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό Focus web tv.

2013-2018: Παρουσιάσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

2018-: Παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» κάθε Σάββατο και Κυριακή την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαρές στην οικογένεια του Νίκου Μάνεση και της Φαίης Μαυραγάνη

Open: Αποχώρηση "βόμβα"; - Ραγδαίες εξελίξεις με την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια