Δανάη Λιβιεράτου: «Μείναμε» με το νέο της look - Πιο κούκλα από ποτέ

Είναι καλλονή

«Μείναμε» με το νέο look της Δανάη Λιβιεράτου που την έκανε πιο κούκλα από ποτέ. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι άκρως εντυπωσιακή ότι και αν κάνει και ότι χρώμα και αν επιλέξει κλέβει τις εντυπώσεις.

Αυτήν τη φορά, η Δανάη είπε να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας μία πολύ πιο ανοιχτή και ψυχρή απόχρωση με την επίσημη άφιξη του καλοκαιριού.

Expand player

Φυσικά με το πρόσωπο που έχει αυτό το κορίτσι, σχεδόν οτιδήποτε της πηγαίνει και ακόμα περισσότερο οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις, στις οποίες και την είχαμε συνηθίσει. Δείτε ωστόσο και τι είπε πριν λίγο καιρό ο πατέρας της για την πρώην σύζυγο του.

Δείτε την ανάρτηση:

Σπάνια εμφάνιση της Εύης Αδάμ - Ο φακός "έπιασε" την πρώην σύζυγο του Λάμπη Λιβιεράτου

Στο Gloden Hall "έπιασε" ο φωτογραφικός φακός την Εύη Αδάμ! Τι φόρεσε η εντυπωσιακή μελαχρινή που ήταν ζευγάρι με τον Λάμπη Λιβιεράτο που φέτος βρίσκεται στο YFSF;

Σπάνια εμφάνιση της Εύης Αδάμ με τον φακό των φωτογράφων να την αποθανατίζει στο Golden Hall. Γνώστης της μόδας, καθώς υπήρξε πολύ γνωστό μοντέλο, αλλά και Μις Ελλάς η Εύη Αδάμ ήταν απλή αλλά και στιλάτη στην βόλτα της. Μάλιστα φορούσε ένα παλτό που πολύ ζηλέψαμε.

Ειδικότερα η Εύη Αδάμ είχε χαλαρά πιασμένα τα μαλλιά της και φορούσε ένα τζιν με ρεβέρ, γκρι ζιβάγκο και λευκά sneakers! Το παλτό της ήταν λευκό και μακρύ δίνοντάς μας μια ωραία ιδέα για τον χειμώνα.

Στην σπάνια εμφάνισή της η Εύη Αδάμ, που να πούμε ότι ήταν παντρεμένη με τον Λάμπη Λιβιεράτο ο οποίος είναι φέτος ένας από τους παίκτες του YFSF, δεν ήταν βαμμένη γεγονός που έδειχνε την φυσική ομορφιά της! Γενικά πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στον χώρο της μόδας με το στιλ της να αποτελεί πηγή έμπνευσης εδώ και πολλά χρόνια!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάμπης Λιβιεράτος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας! Τι είπε για την Εύη Αδάμ;

Ρεκόρ για την Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1 - Τα νούμερα της πρεμιέρας του YFSF