Το Κόκκινο Ποτάμι: Το «αντίο» του Ιωάννη Παπαζήση πριν το φινάλε της σειράς στο OPEN

Η συγκινητική ανάρτηση

Το δικό του «αντίο» είπε στη σειρά του OPEN, «Το κόκκινο ποτάμι», ο πρωταγωνιστής, Ιωάννης Παπαζήσης. Τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν και το φινάλε θα το δούμε στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες.

Η σειρά που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό και είδε τεράστια επιτυχία φτάνει στο τέλος της και τα δυο τελευταία επεισόδια πρόκειται να είναι συγκλονιστικά.

Expand player

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ιωάννης Παπαζήσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με την συμπρωταγωνίστρια του και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια.

«Λοιπόν...Κυριακή και Δευτέρα είναι τα δύο τελευταία επεισόδια της ιστορίας μας...σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ για την αγάπη που μας δώσατε....πραγματικά ήταν μεγάλη...εγω ΞΕΡΩ ότι Όλοι δώσαμε την ψυχή μας για να περιγράψουμε τα γεγονότα εκείνης της εποχής...οπως ΞΕΡΩ πολύ καλά ότι με αυτό το κορίτσι αγαπήσαμε πολύ τους ήρωες μας και κάθε δευτερόλεπτο κάθε στιγμή ήταν ένα κομμάτι από την ψυχή μας...μεγαλο ταξίδι και μεγάλο το ευχαριστώ....ο Μίλτος και η Ιφιγένεια σας χαιρετούν», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Να σημειώσουμε πως ο Ιωάννης Παπαζήσης, φεύγει από το OPEN μετά το φινάλε της σειράς και πάει σε σειρά του ALPHA. Δείτε εδώ σε ποια.

Τηλεθέαση 5/7: Χαμός με την prime time του Opentv - Τι έκαναν Κόκκινο Ποτάμι και Εικόνες

Ο Τάσος Δούσης με την εκπομπή Εικόνες που ξεκινάει από αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται καθημερινά στην συχνότητα του Opentv αλλά και το Κόκκινο Ποτάμι κατάφεραν στα νούμερα τηλεθέασης της prime time ζώνης της Κυριακής 5/7 να προκαλέσουν ταραχή και να στείλουν τους αντιπάλους τους στον... κάδο.

Συγκεκριμένα η εκπομπή Εικόνες ξεκίνησε με lead in 9.8 και συνέχισε με 9,9-12,8-15,5 κατατροπώνοντας σε τέταρτα τα προγράμματα που έπαιζαν στους αντίπαλους σταθμούς. Η "φωτιά" του Opentv όμως συνέχισε να καίει τα πάντα στο πέρασμά της αφού ο Τάσος Δούσης έδωσε lead in 15,9 στην αγαπημένη σειρά Κόκκινο Ποτάμι η οποία το αξιοποίησε και το απογείωσε αφού συνέχισε με 16,4-19,4-18,1.

Αποτέλεσμα αυτού: Το κανάλι Opentv κατέκτησε την prime time ζώνη της Κυριακής 5/7 με τις Εικόνες να κάνουν στο δυναμικό κοινό 12,0% και το Κόκκινο Ποτάμι να φτάνει μέχρι το 17,5%.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Κόκκινο Ποτάμι: Αποκλειστικά πλάνα από το συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του OPEN

Open: Η αλλαγή στο Κόκκινο Ποτάμι λίγο πριν το φινάλε που φέρνει τα πάνω κάτω